in

Διάλεξε ένα σύμβολο και δες τι αποκαλύπτει το υποσυνείδητό σου για την προσωπικότητά σου.

Ένα σύμβολο είναι ένα δυνατό εργαλείο μαγείας. Είναι ένα αρχέτυπο θαμμένο στο έδαφος του σύμπαντος από το υποσυνείδητο του ανθρώπινου γένους. Τα σύμβολα παίρνουν την δύναμή τους μέσα από το υποσυνείδητο των ανθρώπων και όσο πιο πολύ χρησιμοποιούνται τόσο περισσότερο αντλούν μαγική δύναμη.

Τα παρακάτω 6 σύμβολα είναι όλα δυνατά και συνδεδεμένα με αόρατες δυνάμεις. Χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες σε μαγικές τελετές Ακόμα και τώρα υπάρχουν άρθρα σχετικά με την μαγεία τα οποία αναφέρουν τα συγκεκριμένα σύμβολα. Κάθε σύμβολο μας ελκύει κάθε φορά που το χρειαζόμαστε, στην ουσία, σαν να μας μιλούν με ένα μαγικό τρόπο. Ακούστε τα, λοιπόν, και δείτε ποιο σας έλκει περισσότερο.

  1. Το μάτι του Horus

Το μάτι του Horus είναι ένα από τα πιο διακεκριμένα και χρησιμοποιημένα σύμβολα της αρχαίας Αιγύπτου. Αν διαλέξατε αυτό το σύμβολο η αύρα σας χρειάζεται προστασία αμέσως. Το σύμβολο αυτό είναι η προσωποποίηση της εκδίκησης του Horus απέναντι στον Seth ο οποίος αποθεμελίωσε τους κανόνες του πατέρα του, Osiris. Επίσης, είναι ένα σύμβολο που μας υπενθυμίζει πως ο θεός μας παρακολουθεί συνεχώς και το κάρμα δεν κοιμάται ποτέ.

Τι να κάνετε: Καλό θα ήταν να επικαλεστείτε τον φύλακα άγγελό σας και να του ζητήσετε ένα σημάδια για το τι θα ήταν καλό να κάνετε την προκειμένη στιγμή. Επίσης, καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να διώξετε την αρνητική ενέργεια από εσάς και από τον χώρο που μένετε.

2. Λαβύρινθος

Οι λαβύρινθοι δημιουργήθηκαν για να προστατέψουν αυτό που κατοικεί στο κέντρο τους και πρωτοεμφανίστηκαν στον μύθο του Μινώταυρου. Αποκρυπρογραφώντας αυτό το σύμβολο μπορούμε να πούμε πως ένας λαβύρινθος μας βοηθάει να βρούμε την αληθινή μας φύση, το πνευματικό μας κέντρο και τον σπόρο του Θεού. Ένας λαβύρινθος μπορεί να εισάγει στο κέντρο του έναν δαίμονα και να τον φυλακίσει εκεί. Εάν, λοιπόν, σας καλεί ο λαβύρινθος, αυτό σημαίνει πως πρόσφατα χάσατε τον εαυτό σας και τώρα ψάχνετε να βρείτε το εσωτερικό σας κέντρο.

Τι να κάνετε: Προσπαθήστε να αποφύγετε την εξουθενωτική καθημερινότητα για ένα διάστημα, να ξεφύγετε ίσως σε κάποιες διακοπές, προκειμένου να μπορέσετε να ξαναβρείτε τον εαυτό σας. Δημιουργείστε έναν διάλογο μαζί του μέχρι να βρείτε το ψυχικό σας κέντρο.

3. Τρίαινα 

Η τρίαινα είναι το σύμβολο μίας δυνατής θεϊκής πατριαρχικής φιγούρας. Είναι το σύμβολο του άρχοντα Σίβα του Ινδουισμού και του θεού Ποσειδώνα της αρχαίας Ελληνικής θρησκείας. Λέγεται πως τα τρία άκρα της συμβολίζουν τα 3 μάτια του Σίβα και συγκεκριμένα το μεσαίο της άκρο είναι και το τρίτο του μάτι.

Αν και η τρίαινα στην πορεία διώχθηκε από την χριστιανική θρησκεία, εξακολουθεί να συμβολίζει την αφθονία, την ευλογία, την θεϊκή κυριαρχία και ένα μαγικό εργαλείο για την καταπολέμηση όλων των φόβων, καθώς ο Ποσειδώνας ήταν από τους ισχυρότερους θεούς στην αρχαία Ελλάδα. Αν, λοιπόν, σας έλκυσε πιο πολύ η τρίαινα, αυτό σημαίνει πως έχετε την ανάγκη να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και να διεκδικήσετε την εσωτερική σας κυριαρχία.

Τι να κάνετε: Πρέπει να δείξετε στον κόσμο και στον εαυτό σας πως δεν έχετε φοβίες. Έτσι θα είστε ελεύθερος και κανένα κακό δεν θα μπορεί να σας βλάψει. Χρησιμοποιήστε την δύναμη της τρίαινας για να δώσετε τέλος στους φόβους σας.

4. Το τρισκέλιον

O αριθμός 3 πάντα θεωρούταν ως μαγικός αριθμός και/ή καταραμένος. Στο τρισκέλιον οι πυλώνες του σώματός μας θεωρούνται ως ισχυρές δυνάμεις με τις οποίες μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να ξεπεράσουμε όλα τα ψυχικά και σωματικά εμπόδια της ζωής μας.

Το τρικέλιον είναι η προσωποποίηση της δημιουργικής δύναμης του ήλιου η οποία μας βοηθάει να ανθίσουμε. Τα τρία πόδια του ενωμένα δημιουργούν μία υπερφυσική δύναμη με την οποία μπορούμε να υλοποιήσουμε στην πραγματικότητα τις επιθυμίες μας.

Τι να κάνεις: Πάτα πάνω στις δυνάμεις του ήλιου για να δημιουργήσεις ένα Μάτριξ φωτεινής ενέργειας και να υλοποιήσεις τους στόχους σου.

5. Το φίδι που τρώει την ουρά του

Το σύμβολο αυτό χρησιμοποιήθηκε πολύ από τους γνωστικούς και κατά τον μεσαίωνα συνδέθηκε με τις μαύρες τέχνες. Φαίνεται πως το σύμβολο αυτό αποτελούσε ένα καταραμένο έμβλημα στην Φρυγία τους πρώτους αιώνες. Τώρα το σύμβολο αυτό έχει πολύ πιο επιβλαβές νόημα, καθώς, είναι μία υπενθύμιση του κάρματος και του νόμου της δράσης-αντίδρασης.

Αν διαλέξατε αυτό το σύμβολο τότε πρέπει να αναθεωρήσετε το κάρμα σας. Πρέπει να αρχίσετε να κάνετε αλλαγές διότι φαίνεται πως αρχίσατε να μπλέκεστε σε μία θηλειά στην οποία δεν αλλάζει ποτέ τίποτα. Και γιατί δεν αλλάζει; Επειδή εσείς δεν το θέλετε. Σπάζοντας την θηλειά αυτή είναι σαν να σπάζετε τον κύκλο των ενσαρκώσεων και να φτάνετε στην νιρβάνα.

Τι να κάνετε: Βρείτε τι μπορεί να κάνετε λάθος επαναλλαμβανώμενα και σταματήστε το. Δείτε ποιες πράξεις σας μπορεί να είναι επιβλαβής για εσάς και τους γύρω σας και αλλάξτε τες.

6. Σκαραβαίος 

Οι σκαραβαίοι είναι σκαθάρια. Τα σκαθάρια αφήνουν τα αυγά τους στην κοπριά και στα νεκρά σώματα των ζώων ή ακόμα και άλλων σκαθαριών. Γι’αυτό το λόγο οι αρχαίοι Αιγύπτιοι πίστευαν πως τα σκαθάρια έρχονται από τον “κάτω κόσμο”, διότι δημιουργούν κάτι ζωντανό μέσα από την νεκρή ύλη. Επομένως, άμα διάλεξες το σκαθάρι, σημαίνει πως πρέπει να μεταφέρεις την σοφία των προγόνων σου.

Ο σκαραβαίος είναι, επίσης, σύμβολο της ανάστασης, της αναγέννησης και της μετενσάρκωσης. Εξ αιτίας της σύνδεσής τους με τον Ρα, τον φοίνικα και την αναγέννηση, είναι ένα σημαντικό σύμβολο που χρησιμοποιήθηκε πολύ στην υγεία και στα ξόρκια μακροζωίας. Άμα διάλεξες το σκαθάρι σημαίνει πως διψάς για ζωή.

Τι να κάνεις: Αν διάλεξες αυτό τότε θα πρέπει να αναπληρώσεις την χαμένη σου ενέργεια. Ίσως πρέπει να αρχίσεις να τρως πιο υγειινά και να αρχίσεις και πάλι να γυμνάζεσαι. Αν υποφέρεις από κάποιου είδους συμπτώματα τότε θα πρέπει να συμβουλευτείς τον γιατρό σου. Ο σκαραβαίος είναι μία υπενθύμιση να κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας αλλά και να μην παραμελούμε τους προγόνους μας.

 

 

 

 

 

 

10 συμβουλές για να αυξήσεις την δονητική σου ενέργεια

Το κλισέ όλων των κλισέ: “Ζήσε στο παρόν” και 7 τρόποι που θα σε βοηθήσουν να το καταφέρεις