in ,

Η Γη ειναι η φυλακή του χειρότερου ανθρωποειδούς του σύμπαν! του Homo sapiens! video

Η επιστήμη έχει αποδείξει ότι τα “ανθρωποειδή” έχουν επιζήσει σε αυτόν τον πλανήτη για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι ο Homo sapiens (ή σύγχρονος άνθρωπος) δεν έχει προγονούς!.

Οι πρόγονοί μας έφτασαν εδώ ως διαστρικοι κρατούμενοι, περίπου πενήντα χιλιάδες χρόνια πριν. Όπως και οι πρόγονοί μας, είμαστε επιρρεπείς σε εγκληματική συμπεριφορά. Είναι ένα αναπόφευκτο μέρος της βασικής ανθρώπινης φύσης μας. Δεν είναι δικό μας λάθος, αλλά μάλλον από τον γενετικό κώδικα. Δεν υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος ο οποίος να μην ειναι εκδικητικός,τάση για κάκια, κτλ, ή να έχει δολοφονικές σκέψεις. Οι φρικαλεότητες που έχουν ζήσει οι άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη σχεδόν πάντα προκαλείται από τον ίδιο τον άνθρωπο.

Οι άνθρωποι, κλέβουν, εξαπατούν, εκμεταλεύονται ο ένας τον άλλον με κάθε τρόπο,ρυπαίνουν, και πολλά αλλα που ειναι ανώφελο να τα γράψουμε!. Όταν δεν μπορούν πλέον να ασκήσουν περισσότερη εξουσία στα ζώα, το θύμα ειναι το δικό τους είδος. Είμαστε μια φρικτή απειλή για τον εαυτό μας,και σε όλα τα πλάσματα αυτού του πλανήτη και σε διαστρικός πολιτισμούς.

Οι ύπουλοι και δολοφονικοί άνθρωποι ειναι μια πολύ πραγματική απειλή για την ειρήνη στο σύμπαν.
Η Γη επιλέχθηκε για να γίνει ένας πλανήτης φυλακή, λόγω της απομακρυσμένης θέσης της απο άλλους κατοικήσιμους πλανήτες!(όσο πιο μακριά τοσο πιο καλά! γιαυτό δεν έχουμε γείτονους!), και την ικανότητα να υποστηρίξει μορφές ζωής οπως τα ανθρωποειδές. Κάθε «φυλή» των προγόνων μας είχαν τοποθετηθεί σε διαφορετικές ηπείρους, είχαν επιλεγεί για ομοιότητες με κλιματολογικά περιβάλλοντα τους. Ακόμα κι αν διέφεραν στη γλώσσα, το μέγεθος, το σχήμα και το χρώμα, όλοι ήταν εξόριστοι.

Οι πρόγονοί μας όχι μόνο επέζησαν. Αμέσως άρχισαν να κυριαρχούν. Και η ξαφνική επίγεια εμφάνιση του σύγχρονου ανθρώπου ήταν σε μια κλίμακα τόσο μεγάλη,που οδηγεί να εξαφανίσει το Νεάντερταλ, ο οποίος ήταν στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας της Γης για πάνω από 200.000 χρόνια, τον εξαφάνισαν παγκοσμίως μέσα σε μόλις μερικές χιλιάδες χρόνια.Η ιστορία έγινε μάρτυρας για τις θηριωδίες του σύγχρονου ανθρώπου. Και αν νομίζουν κάποιοι οτι ειναι άγιοι μπορούν να ρίξουν μια μάτια γύρο τους με καθαρό μυαλό να δουν τι κάκια έχουν οι άνθρωποι!ακομα και σε σχέσεις που έχουν , απο συμφέρον! γάμοι έχουν γίνει απο καθαρό συμφέρον!σχέσεις που βασίζονται σε πλύση εγκεφάλου,και οι πιο πολλές γυναικες πάνε οπού υπάρχει χρήμα! η να περάσουν καλά! ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ!

(επιμέλεια κείμενο ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ)

7 σημάδια ότι ένας Άγγελος βρίσκεται στο πλευρό σας αυτή τη στιγμή

22 συμβουλές από τον πιο επιτυχημένο επιχειρηματία της Κίνας