in ,

Αυτά είναι τα 4 πιο ισχυρά και δυναμικά ζώδια και αυτά είναι τα κρυφά τους χαρακτηριστικά..

Η αρχαία επιστήμη της αστρολογίας υποστηρίζει πως ανάλογα με το ζώδιό του ένας άνθρωπος έχει και κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Μερικοί σήμερα το θεωρούν αυτό πολύ μυστήριο και δεν το πιστεύουν αλλά προσωπικές εμπειρίες πολλών ανθρώπων έχουν δείξει πως όντως υπάρχει κάποια σχέση των ζωδίων και των στοιχείων του χαρακτήρα.

Επίσης, είναι γεγονός πως πολλοί άνθρωποι που ανήκουν σε ορισμένα ζώδια εμφανίζουν πιο δυνατούς χαρακτήρες από άλλους που ανήκουν σε άλλα. Παρακάτω αναφέρονται τα 4 ζώδια με τους πιο δυνατούς χαρακτήρες σύμφωνα με αστρολογικές έρευνες.

  1. Κριός (21 Μαρτίου με 20 Απριλίου) 

Προφίλ: Οι άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού έχουν την ιδιότητα να είναι καινοτόμοι και ακούραστοι. Έχουν τεράστια ενέργεια για περιπέτεια και είναι τελείως ατρόμητοι.

Προσοχή : Η δυνατή τους προσωπικότητα μπορεί να τους κάνει πολλές φορές ατίθασους και το επαναστατικό τους πνεύμα τους κάνει παρορμητικούς

Διάσημοι στο ζώδιο του Κριού

Rene Descartes
Maya Angelou
Harry Houdini
Charlie Chaplin
Lady Gaga

2.  Σκορπιός (24 Οκτωβρίου με 22 Νοεμβρίου) 

Προφίλ : Η ένταση είναι η λέξη που χαρακτηρίζει αυτό το ζώδιο. Όσον αφορά τα αισθηματικά είναι άνθρωποι που κρύβουν μέσα τους πολύ πάθος. Οι στόχοι τους τους κάνουν αυτό που είναι και το γεγονός ότι πάντα παίρνουν αυτό που θέλουν.

Προσοχή :  Η αλαζονεία τους είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό τους και μάλιστα είναι σπουδαίοι στο να κρίνουν καταστάσεις. Αυτό κάνει την συναναστροφή μαζί τους μία καθημερινή πρόκληση.

Διάσημοι σκορπιοί

Pablo Picasso
Marie Antoinette
Jimmy Kimmel
Ryan Gosling
Katy Perry

3. Λέων ( 24 Ιουλίου με 23 Αυγούστου) 

Προφίλ : Οι λέοντες είναι ίσως το πιο δυνατό ζώδιο. Όπως και το ζώο που αντιπροσωπεύει αυτό το ζώδιο έτσι και αυτοί είναι γεννημένοι ηγέτες και έχουν μία υπέροχη προσωπικότητα. Επίσης, είναι μάστερ στη στρατηγική και πολύ χαρισματικοί. Είναι άτομα που μπορούν να κινούν καρδιά και μυαλό μαζί.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπάρχουν περιπτώσεις που τα ζώδια αυτά εμφανίζουν μερικές αδυναμίες όπως όλοι οι ισχυροί ηγέτες άλλωστε..Το ρίσκο που παίρνουν για να διατηρήσουν την περηφάνια τους σε συνδυασμό με την ξεροκεφαλιά τους είναι στοιχεία από τα οποία οι λέοντες πρέπει να προστατέψουν τους ίδιους τους τους εαυτούς!

Διάσημοι λέοντες

Barack Obama (surprise surprise)
Madonna
Andy Warhol
Louie Armstrong
Jacqueline Kennedy Onassis

4.Αιγόκεροι 

Εκτός από τυχεροί, οι Αιγόκεροι φέρονται τις περισσότερες φορές τυπικά και σωστά, με ενδιαφέρον και ευσυνειδησία. Μπορεί να μην ανήκουν στους πιο ομιλητικούς ανθρώπους, μιλούν όμως με τα έργα και την υπευθυνότητα που τους διακρίνει.
Είναι ισχυρά φιλόδοξα άτομα και λειτουργούν πάντα με πρόγραμμα . Τα όπλα τους είναι η  επιμονή, η καρτερικότητα, η φιλοδοξία και η αφοσίωση ενός Αιγόκερου, με τα οποία πετυχαίνει συνήθως και τους επαγγελματικούς του στόχους. Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου αποκαλύπτονται πολύ ευσυνείδητοι και με όρεξη να δραστηριοποιηθούν με κάθε ευκαιρία.

Διάσημοι Αιγόκεροι

Έλβις Πρίσλεϋ, Άβα Γκάρντνερ, Κάρυ Γκραντ, Νταϊάν Κήτον, Ζαν Ντ’ Άρκ, Χάφρει Μπόγκαρτ, Φέι Ντάναγουέι, Έντγκαρ Άλαν Πόε

Δείτε επίσης:

7 φαινομενικά αθώες αλλά ανησυχητικές παιδικές συμπεριφορές που δεν πρέπει να αγνοήσετε

Αυτός είναι ο πατέρας της χρονιάς: «Ο γιος μου έχει σύνδρομο Down, αλλά μπορεί να πετάξει»