in

Αυτή είναι η πιο αρχαία μέθοδος αυτο ίασης και χρειάζεται μόνο 10 λεπτά την ημέρα!

Χρησιμοποιώντας αυτές τις 6 αρχαίες μεθόδους της Αγιουρ Βέντα μπορεί ο καθένας σας να βελτιώσει την υγεία του και όχι μόνο..

Η Αγιούρ Βέντα, επίσης αγιουρβέντα (η επιστήμη της ζωής) θεωρείται ένα από τα από τα αρχαιότερα συστήματα παραδοσιακής ιατρικής στην ινδική υποήπειρο, η οποία ασκείται ως εναλλακτική μέθοδος θεραπείας σε άλλα σημεία του κόσμου.

Η μέθοδος αυτή εστιάζει στο ότι το σύμπαν είναι ενέργεια και το ίδιο και η ζωή! ‘Έτσι άμα η ενέργεια σου ρέει αρμονικά στο χώρο σε σχέση με την άπειρη ενέργεια του σύμπαντος τότε και η υγεία σου θα είναι το ίδιο καλή και εξισορροπημένη!

Τι μπορείς να κάνεις μόνος σου για να βελτιώσεις την υγεία σου σύμφωνα με την Αγιουρ Βεντα ακολουθεί στη συνέχεια

Το πρωί

Καθάρισμα γλώσσας-ένα λεπτό: Καθαρίζοντας με μία οδοντόβουρτσα την γλώσσα κάθε πρωί καθαρίζονται οι τοξίνες που συγκεντρώνονται σε εκείνο το σημείο οι οποίες μπορούν και δημιουργούν δυσαρμονία στο σώμα!

Στη συνέχεια βάλε λίγο λάδι από σουσάμι στο στόμα σου χωρίς να το καταπιείς!

Ξέπλυνε στο τέλος με άφθονο ζεστό νερό!

Κατά τη διάρκεια της ημέρας

Πιες ζεστό νερό-30 δευτερόλεπτα

Το ζεστό νερό απομακρύνει τις τοξίνες και είναι ιδιαίτερα ευεργετικό στις πολλές λειτουργίες των εσωτερικών οργάνων!

Χαλάρωσε την αναπνοή σου- 2 λεπτά: Εισπνοή από τη μύτη και εκπνοή από το στόμα. Μεγάλες βαθιές ανάσες χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα καθώς κάνεις την άσκηση αυτή! Συνέχισε μέχρι να φτάσεις σε μία κατάσταση χαλάρωσης. Έτσι αποβάλλεται το στρες του σώματος και δημιουργείται μία ωραία αίσθηση γαλήνης!

Το βράδυ

Ενεργοποίησε την πέψη σου-2 λεπτά: Ζέστανε λίγο λάδι σουσαμιού και κάνε ελαφρό μασάζ στο στομάχι σου με κυκλικές κινήσεις! Έπειτα βρέξε μια πετσέτα σε ζεστό νερό και τοποθέτησε την στο στομάχι μέχρι να αρχίσει να κρυώνει!Έτσι ενεργοποιείς το πεπτικό σου κάτι που θα σε βοηθήσει στην πέψη του φαγητού και στο να έχεις έναν ανάλαφρο ύπνο αργότερα!

6 σημάδια στο σώμα σας που δείχνουν πως έχετε στρες

Τι είναι τα εγκεφαλικά κύματα Θήτα και ποιες οι ευεργετικές τους ιδιότητες?