in

Αυτή η Φυσική Mάσκα προσώπου των 3 υλικών μόνο συσφίγγει το δέρμα καλύτερα από το Botox!

Δεν χρειάζεται να χάνετε πάρα πολλά χρήματα για να διατηρήσετε μια νεότερη εμφάνιση! Εμείς σίγουρα δεν συνιστούμε πλαστική χειρουργική ή Botox, αλλά το παρακάτω μείγμα φυσικών συστατικών που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τον σκοπό σας και να δείχνετε νεότεροι και υγιής.

Αυτή η φυσική μάσκα προσώπου περιέχει μόνο τρία συστατικά:

½ κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας
1 ασπράδι αυγού
½ κουταλάκι χυμό λεμονιού
Το λάδι καρύδας είναι γεμάτο βιταμίνες, μέταλλα, αντιμυκητιακά, αντιοξειδωτικά και αντιβακτηριδιακά στοιχεία, ό, τι καλύτερο δηλαδή για την περιποίηση του δέρματος σου.

Τα ασπράδια αυγών είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και αλβουμίνη. Έχουν επίσης τονωτικές ιδιότητες για το δέρμα και συμβάλουν στην εξάλειψη των ρυτίδων. Συσφίγγουν και συρρικνώνουν το δέρμα καθώς επίσης, καταπολεμούν και προλαμβάνουν την ακμή.

Τέλος τα λεμόνια είναι πλούσια σε βιταμίνη C και κιτρικό οξύ, μπορούν να βοηθήσουν να φωτίσει το δέρμα σας. Η βιταμίνη C είναι ένα σπουδαίο αντιοξειδωτικά και συμβάλει στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών και στην ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου, λέει η Marina Peredo, M.D., δερματολόγος. Μην ξεχνάτε να φοράτε αντηλιακό όταν χρησιμοποιείτε χυμό λεμονιού στο δέρμα σας, αφού τα εσπεριδοειδή μπορεί να κάνουν το δέρμα σας πιο ευαίσθητο στις ακτίνες UV.

Οδηγίες:

Σπάστε το αυγό σε ένα μπολ, διαχωρίζει το ασπράδι από τον κρόκο. Στη συνέχεια, χτυπήστε το ασπράδι ελαφρά με ένα πιρούνι μέχρι να αφρίζει. Τέλος, προσθέστε το χυμό λεμονιού και το λάδι καρύδας και ανακατέψτε καλά. Η μάσκα σας είναι έτοιμη!

Εφαρμογή:

Αρχικά πρέπει να πλύνετε το πρόσωπό σας καλά με χλιαρό νερό και σαπούνι. Στη συνέχεια, στεγνώστε το πρόσωπό σας με μια πετσέτα και απλώστε τη μάσκα. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας και κάντε απαλό μασάζ στο πρόσωπο με κυκλικές κινήσεις.

Αφήστε το να δράσει για 15 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε το πρόσωπό σας με νερό ή τσάι χαμομήλι.

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή αμέσως, καθώς η μάσκα θα κάνει κηλίδες, σπυράκια, και ρυτίδες να εξαφανιστούν!

Για καλύτερα αποτελέσματα, επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία 1 με 2 φορές την εβδομάδα και απολαύστε την λεία και νεανική επιδερμίδα σας χωρίς Botox!

ΠΗΓΗ

Τα πρώτα σημάδια του Αλτσχάιμερ εμφανίζονται από πιο νεαρή ηλικία και δεν έχει να κάνει μόνο με την απώλεια μνήμης

Τα ισχυρότερα αντιγηραντικά οφέλη της γιόγκα