in

Αυτό το 6-χρονο κοριτσάκι με αυτισμό και η γάτα της, δημιουργούν συναρπαστικούς πίνακες ζωγραφικής!Μέχρι και η Αντζελίνα Τζολί παρήγγειλε το δικό της

Αυτή είναι η Ιστορία της Iris και της καλύτερης της φίλης, της Τούλας που είναι μια υπέροχη γατούλα! Η Ίρις είναι ένα εξάχρονο κοριτσάκι με αυτισμό που η ζωή της μας δίνει ένα δυνατό μήνυμα! Το να είσαι διαφορετικός από τους άλλους μπορεί να είναι υπέροχο! Αυτό αποκαλύπτει η Ίρις που μέσα από τη ζωγραφική βρήκε έναν ιδανικό τρόπο να εκφράζεται και να διοχετεύει δημιουργικά τη συγκέντρωσή της, παράγοντας τέχνη.

different-is-brilliant__880Μαζί με την μικρή της φίλη και βοηθό την γατούλα της την Τούλα, καθημερινά αφιερώνουν ώρες στο εργαστήρι τους και ζωγραφίζουν αριστουργήματα! 

Different-is-brilliant-how-a-girl-and-her-cat-are-changing-attitudes11__880

Ο αυτισμός της Ίρις στην ουσία την βοηθάει να εστιάζει με ξεχωριστό τρόπο στην λεπτομέρεια κάτι που απεικονίζεται σε μεγάλο βαθμό στους πίνακές της!

Different-is

Από πολύ μικρή ανακάλυψε το ταλέντο της στην ζωγραφική. Συνολικά έχει ζωγραφίσει πάνω από 42 πίνακες! Πιστός βοηθός πάντα η γατούλα της η Τούλα

different-is-brilliant-8__880

different-is-brilliantcatt

Διάφοροι συλλέκτες από όλον τον κόσμο έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους και έχουν αγοράσει πίνακες της Ίρις!

Different-

Πρόσφατα ένα έργο τέχνης της 6χρονης απόκτησε και η διάσημη ηθοποιός Anjelina Jolie δίνοντας ένα γενναιόδωρο ποσό στην Ίρις και την οικογένειά της! 

different-is-brilliantazz

Για να το γιορτάσουν οικογενειακώς πήγαν όλοι μαζί ένα ταξιδάκι στην Στοκχόλμη. Ήταν το πρώτο τους ταξίδι και όλα αυτά χάρη στο ταλέντο της μικρής ζωγράφου.

trip

Φυσικά η βοηθός Τούλα ακολούθησε γιατί χωρίς τη βοήθειά της η Ίρις μπορεί να μην είχε την απαραίτητη έμπνευση..

trip2

trip3

Μέχρι και βιβλίο έχει γραφεί που περιγράφει την ιστορία της ταλαντούχας εξάχρονης.

different-is-brilliant-book

Ορίστε και μερικά από τα σημαντικότερα δημιουργήματά της:

art2 art3 art4 art5 art6

Για το τέλος σας αφήνουμε με ένα βίντεο από τα highlights της ιστορίας της Ίρις και της γατούλας βοηθού, της Τούλας

Different is Brilliant from Iris Grace on Vimeo.

Άν σας άγγιξε η ιστορία της Ίρις, μοιραστείτε την καθώς πιστεύετε και εσείς στην μαγεία του να είσαι διαφορετικός! Κάντε share αν το να είσαι διαφορετικός μπορεί να είσαι και λαμπρός σας ξεχωρίζει από τους άλλους..   via  

Όσα πρέπει να ξέρεις για το ΑΒΟΚΑΝΤΟ!!!

Η κυριαρχία του ΝΟΥ επί της Ύλης