in

Αυτό το IQ Τεστ των 2 μόνο ερωτήσεων μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τη διάνοια σου!

Μία μεγάλη έρευνα εξελικτικών ανθρωπολόγων εξετάστηκε το ενδεχόμενο αν μπορεί να επηρεάσει η πυκνότητα του πληθυσμού μιας περιοχής ή γενικά μιας χώρας το δείκτη νοημοσύνης των ανθρώπων. Τα αποτελέσματα ήταν θετικά και συγκεκριμένα οι άνθρωποι διάνοιες είχαν πολλά κοινά στοιχεία μεταξύ τους.

Από κάτω ακολουθεί το τεστ των 2 ερωτήσεων το οποίο αντικατοπτρίζει τα αποτελέσματα της έρευνας και μπορεί να αποκαλύψει στοιχεία της διάνοιάς σου:

1.Μπορείς να ζήσεις στο κέντρο μίας πυκνοκατοικημένης μεγαλούπολης?

Απάντηση:

1.όχι γιατί ο πολύς ο κόσμος με στρεσάρει..

2.Ναι φυσικά, δε θα με πείραζε!

2.Νιώθεις μόνος και δυστυχής όταν έχεις πολύ καιρό να έρθεις σε επαφή με τους φίλους σου?

Απάντηση:

1.Πάνω κάτω ναι..

2.Όχι και τόσο..

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

  • Αν διάλεξες το 1 και στις δύο περιπτώσεις τότε είσαι ένας χαρούμενος άνθρωπος που δίνει έμφαση στις διαπροσωπικές σχέσεις και λειτουργεί περισσότερο συναισθηματικά και με οδηγό τα συναισθήματά του.
  • Αν διάλεξες το 2 και στις δύο περιπτώσεις τότε έχεις στοιχεία τα οποία φανερώνουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης. Λειτουργείς με τη λογική και σου αρέσει να λύνεις προβλήματα και να αντιμετοπίζεις προκλήσεις.
  • Αν διάλεξες μία το ένα και μία το 2 τότε πιθανός να έχεις βρει μια χρυσή τομή ανάμεσα στην ευτυχία και την εξυπνάδα. Είσαι στη μέση ανάμεσα στα συναισθήματα και στη λογική.

Γενικά να αναφέρουμε πως η έρευνα έδειξε πως οι πιο έξυπνοι άνθρωποι μπορούν να προσαρμοστούν σε μεγάλες πόλεις και έχουν την ικανότητα να αντιμετοπίσουν μόνοι τους καταστάσεις της ζωής χωρίς την στήριξη φίλων και οικογένειας.

Και όμως η Εύα δημιουργήθηκε από τον Αδάμ σύμφωνα και με την επιστήμη

Kepler 186f: Ο δίδυμος πλανήτης της Γης