in ,

Γεμίζει μία στοίβα LEGO με τσιμέντο. Όταν τα αφαιρεί,το αποτέλεσμα το θέλω και εγώ…

Κατά καιρούς, έχουμε δει διάφορες  funky πατέντες ανθρώπων που χρησιμοποιούν τσιμέντο ΄ώστε να κατασκευάσουν πανέμορφα και μοντέρνα έπιπλα σπιτιού! Ωστόσο, καμιά δεν φτάνει  την τεχνική αυτού του μάστορα ο οποίος χρησιμοποιεί για πρώτη ύλη το τσιμέντο και στοίβες από LEGO τουβλάκια.

Παρακολουθήστε και πάρτε μια ιδέα η και πολλές για το πώς μπορείτε και μόνοι σας να κάνετε κομψά, χρηστικά έπιπλα δωματίου απλά με την έκχυση  σκυροδέματος σε μια στοίβα από Legos και στη συνέχεια αφήνοντάς το να στεγνώσει για μια ημέρα.Μετά την αποφλοίωση το αποτέλεσμα θα σας συναρπάσει.

Κατά τη γνώμη μου ευφυέστατη ιδέα και πρακτικά εύκολη εδώ που τα λέμε.. Και φυσικά το αποτέλεσμα είναι πέρα για πέρα καλλιτεχνικό και μοντέρνο..

Μπορείς άμα βάλεις τη φαντασία που διαθέτεις να δουλέψει να δημιουργήσεις όλων των ειδών τα έπιπλα για κάθε χώρο αλλά και όχι μόνο.. Τα LEGO σου δίνουν απλά το καλούπι..το τι θα χτίσεις σαν μεγάλο παιδί που είσαι είναι δικό σου θέμα..

Και το τελευταίο και σημαντικό είναι η οικονομία.. Από το να τρέχεις στα IKEA θα γλυτώσεις πολλά λεφτά και θα κάνεις κάτι ΔΙΚΟ σου και σίγουρα πολύ πιο όμορφο από άλλα έπιπλα!

Δείτε και θα καταλάβετε τι εννοώ.

 

 

Ποιο είναι το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων και πως να το διδάξετε στα παιδιά σας?

16 μικρά μυστικά για να “χακάρετε” με ευκολία τις κοινωνικές συναναστροφές της καθημερινότητας σας!