in ,

Γνωρίστε και θαυμάστε μέσα από βίντεο και φοτό τον πραγματικό γητευτή των λιονταριών Kevin Richardson!

Ο Kevin Richardson είναι ζωολόγος. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί για να εξημερώσει τα λιοντάρια δεν είναι οι γνωστοί(αλυσίδες, χτυπήματα). Κοιμάται μαζί τους, παίρνει αγκαλιά τα νεογέννητα, κολυμπάει παρέα και προσπαθεί όσο του επιτρέπουν να είναι κοντά τους. Έτσι χτίζει μια σχέση εμπιστοσύνης και αγάπης με αυτά τα πλάσματα όμως προειδοποιεί ότι δεν είναι κάτι που θα μπορούσε να κάνει ο καθένας από εμάς.

kevin1

Ο Kevin είνα αυτοδίδακτος. Και έχει αναπτύξει έναν δικό του κώδικα επικοινωνίας με τα λιοντάρια, αρκετά διαφορετικό από τις κοινές πρακτικές. Βλέπεις ο ίδιος βάζει πολύ συχνά τον εαυτό του σε θεωρητικό κίνδυνο, προσπαθώντας να αναμειχθεί στην αγέλη και όχι στεκόμενος στη μεριά του παρατηρητή. Ο Kevin ζει για να πηγαίνει στα εδάφη των λιονταριών και να περιμένει εκεί μέχρι να εμφανιστεί ένα από τα λιοντάρια και να τον ρίξει κάτω στο έδαφος. Απλά επειδή χάρηκε που τον είδε.

kevin 3

Και τον βλέπεις εκεί, σε κάθε βίντεο, σε κάθε αγκαλιά, να αγκομαχά για να συγκρατήσει την ορμή και το βάρος του κάθε λιονταριού. Να προστατεύσει τον εαυτό του από το παιχνίδι μαζί τους αλλά ταυτόχρονα να το χαρεί σαν μικρό παιδί.
Τους θαυμάζω ειλικρινά αυτούς τους ανθρώπους. Που η αγάπη τους για τα ζώα δεν εξαντλείται σε μία selfie σε ένα Πάρκο, που δεν αρκούνται στο να βοηθήσουν μια φορά στη ζωή τους ένα ζώο που έχει ανάγκη αλλά που αφιερώνουν ολόκληρη τη ζωή τη δική τους και της οικογένειάς τους σε αυτόν τον σκόπο. Κάποιοι θα πουν τον Kevin Richardson επαγγελματία μιας και έχει βγάλει αρκετά χρήματα από αυτό. Εγώ απλά θα τον χειροκροτήσω και θα ελπίζω να βγάλει ακόμα περισσότερα. Γιατί είμαι σίγουρος ότι κάποια από αυτά θα ωφελήσουν κι άλλα ζώα που κινδυνεύουν.

kevin2

Το νόμιμο και το παράνομο κηνύγι στις χώρες της Αφρικανικής ηπείρου είναι μια τεράστια απειλή για την πανίδα. Με τους τουρίστες να πληρώνουν ως και 50 χιλιάδες δολάρια για να έχουν την διεστραμμένη ικανοποίηση να σκοτώσουν ένα λιοντάρι ή ένα πούμα ή κάποιο άλλο ζώο. Κι έχουμε πραγματική ανάγκη ανθρώπους όπως ο Kevin Richardson να ενημερώνουν το κοινό και να προστατεύουν όσο το δυνατόν περισσότερα ζώα από αυτούς τους εγκληματίες.
Στις διάφορες σελίδες του στα social αλλά και στο κανάλι του στο Youtube, θα δεις διάφορες δουλειές που έχει κάνει. Θα δεις άπειρα βίντεο από την περίθαλψη των λιονταριών.

kevin4

Ο Kevin Richardson είναι ένας τεράστιος ήρωας, ηγέτης και πρότυπο, άνθρωπος με όλα τα γράμματα κεφαλαία. Ο τύπος βάζει σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του καθημερινά εν γνώσει του αλλά γι αυτόν είναι αμελητέος μπροστά στο έργο που επιτελεί. Πιστεύω ότι ακόμη και στο απευκταίο σενάριο να γίνει καμιά στραβή με κάποιο λιοντάρι θα ήταν γι αυτόν ο καλύτερος τρόπος να πεθάνει. πηγή

Αυτές είναι οι ερωτήσεις που θα κάνουν τον εγκέφαλό σας να δουλέψει πολύ παραπάνω!

Ο άνδρας που έζησε 13 χρόνια με μια τρύπα στον εγκέφαλο, ύστερα από εργατικό ατύχημα. Μετά το χτύπημα στον εγκέφαλο έγινε χυδαίος και οξύς.