in ,

Γυναίκα έτρωγε μόνο μπανάνες για 12 ολόκληρες ημέρες! Δείτε τι της συνέβη στο τέλος

Η μπανάνα είναι ένα από τα πιο γνωστά και υγιεινά φρούτα στον πλανήτη.Μετά το ρύζι, το σιτάρι και το καλαμπόκι είναι το πιο δημοφιλές τρόφιμο στον κόσμο.Είναι πλούσιο σε διατροφική αξία φρούτο, αρκετά φθηνό και σχεδόν όλος ο κόσμος μπορεί να έχει εύκολη πρόσβαση σε αυτό.

Αν τρως μόνο μπανάνες είναι πολύ πιθανό να μειώσεις το σωματικό σου βάρος σύμφωνα με έρευνες διατροφολογίας. Αν από την άλλη τρως πάνω από 3 μπανάνες την ημέρα σε συνδυασμό με άλλα φαγητά είναι πιθανό να αυξήσεις το βάρος σου.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο η διατροφολόγος Yulia Tarbath αποφάσισε να κάνει το εξής πείραμα.Για 12 μέρες έτρωγε αποκλειστικά και μόνο μπανάνες έτσι ώστε να αποβάλει τα κιλά της πρόσφατης εγκυμοσύνης της και να αποτοξινώσει τον οργανισμό της σε μεγάλο βαθμό.

Αποκάλεσε την πειραματική αυτή δίαιτα ως τη δίαιτα του νησιού της μπανάνας.Αυτοί ήταν και οι κανόνες της.

  • Τρως όσες μπανάνες θες κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά τίποτα άλλο. Το μόνο που μπορείς να φας είναι μία πρασινάδα όπως μαρούλι για παράδειγμα μαζί με το τελευταίο γεύμα της ημέρας ως συνοδευτικό της μπανάνας.
  • Παράλληλα πίνεις πολύ νερό. Τουλάχιστον 3 λίτρα την ημέρα.
  • Εξασκείσαι φυσιολογικά και καθημερινά κατά τη διάρκεια της δίαιτας.
  • Ξεκουράζεσαι αρκετά ώστε να προσφέρεις στο σώμα σου μία βαθιά αποτοξίνωση και αναζωογόνηση.

Μετά από το πλάνο των 12 ημερών με τη δίαιτα του νησιού της μπανάνας αυτά ήταν τα αποτελέσματα σύμφωνα με τη διατροφολόγο Γιούλια.

  • ένιωσε μία έντονη διαύγεια του μυαλού λες και καθάρισε το τοπίο όπως αναφέρει η ίδια.
  • Ισορροπία και ηρεμία ήταν οι αρετές που της προσέφερε η δίαιτα αυτή.
  • Δεν ένιωσε την βαθιά αποτοξίνωση που θα περίμενε σε σχέση με άλλες δίαιτες που είχε ακολουθήσει στο παρελθόν.
  • Το δέρμα της έγινε αισθητά πιο λείο και απαλό.
  • Έτρεξε 22 Km στο τέλος της δίαιτας χωρίς να αισθάνεται κόπωση μετά. Τα πόδια της δεν πιάστηκαν καθόλου μετά από το έντονο αυτό τρέξιμο.
  • Το σώμα της το ένιωθε πιο ευλύγιστο από ποτέ!
  • Έχασε 4 κιλά μέσα στις 12 αυτές μέρες πάντα με τη βοήθεια τακτικής άσκησης.

Σίγουρα οι μπανάνες είναι από τα πιο ωφέλιμα για τον οργανισμό φρούτα και προσφέρουν αυτά τα αποτελέσματα σύμφωνα με την πειραματική δίαιτα της Γιούλια. Το ιδανικό όμως είναι όλος ο κόσμος να ακολουθεί μία ισορροπημένη διατροφή που περιλαμβάνει τρόφιμα από όλες τις διατροφικές αλυσίδες καθώς όλες έχουν να προσφέρουν και κάτι το έξτρα στον οργανισμό.Τέλος να προσθέσουμε πως η υγιεινή διατροφή είναι απαραίτητο να συνοδεύεται με ένα υγιεινό τρόπο ζωής που περιλαμβάνει τακτική και καθημερινή άσκηση εκγύμνασης του σώματος..

Όταν νιώθετε κουρασμένοι από όλα και όλους διαβάστε αυτό

Παγωμένο νερό εναντίων ζεστού νερού: Ένα αυτά τα δύο δε σου κάνει πολύ καλό το καλοκαίρι..