in

Γυναίκα κατανάλωνε καθημερινά 1 αγγούρι για ένα μήνα! Αυτές ήταν και οι θεαματικές αλλαγές στο σώμα της

Είναι γνωστά τα πολλαπλά οφέλη που το αγγούρι έχει να προσφέρει στον οργανισμό!Με την αφθονία νερού και διαφόρων θρεπτικών συστατικών που περιέχει το αγγούρι μπορεί να θωρακίσει την υγεία του ανθρώπου και να ενισχύσει τη σωστή λειτουργία του οργανισμού.

Το αγγούρι είναι καλό να μπει στη καθημερινή διατροφή όλων καθώς ενυδατώνει, είναι αντι οξειδωτικό και σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες και αντικαρκινικό

Δείτε τι αλλαγές υφίστανται στο σώμα σας και τις λειτουργίες του αν καταναλώνεται καθημερινά ένα αγγούρι για ένα μήνα :

Ρύθμιση της πέψης και καύση λίπους 

Χάρη στο νερό και τις φυτικές ίνες που διαθέτει το αγγούρι, μέσα σε ένα μήνα ο μεταβολισμός σου αλλάζει. Γίνεται καλύτερος και το πεπτικό σου σύστημα χωνεύει γρηγορότερα τις τροφές. Τα επίπεδα του τοπικού λίπους πέφτουν καθώς το νερό του αγγουριού βοηθάει στην καύση του συσσωρευμένου λίπους.

Καλύτερη αναπνοή, αντίο στην κακοσμία

Ένας μήνας κατανάλωσης αγγουριού είναι αρκετός για μία καλύτερη και πιο δροσερή αναπνοή.Η αντι βακτηριδιακή δράση του αγγουριού εξοντώνει όλα αυτά τα βακτήρια που προκαλούν κακοσμία και προσβάλουν την υγιεινή του στόματος, χαρίζοντας έτσι μία δροσερή και καθαρή αναπνοή!

Οι τοξίνες αποβάλλονται και το δέρμα ενυδατώνεται 

Το αγγούρι αποτελείται 95% από νερό. αυτό σημαίνει πως κρατάει τον οργανισμό σου σε πλήρη ενυδάτωση αν καταναλώνεται καθημερινά. Το δέρμα μέσα σε ένα μήνα γίνεται πιο καθαρό, πιο λαμπερό και πιο ενυδατωμένο. Οι μαύροι κύκλοι και η ακμή εξαφανίζονται!Η ιδιότητες του νερού που περιέχει το αγγούρι βοηθάνε στην αποβολή των τοξινών και παράλληλα προσφέρουν πολλές ωφέλιμες βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία για το σώμα.

Καιρός λοιπόν να βάλλεται το αγγούρι στην καθημερινή διατροφή σας. Κάντε το πείραμα του ενός μηνός και θα δείτε..

Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν κόψουμε το κάπνισμα;

Αυτισμός: Πως το CDC συγκάλυπτε τις παρενέργειες των εμβολίων