in

Είναι καλό για σένα να σταματήσεις να γίνεσαι “ενεργειακή τροφή” για τους άλλους…

 Το πιο δύσκολο απ’ όλα δεν είναι να οραματιστείς αυτό που επιθυμείς αλλά να καταφέρεις να διατηρήσεις εστιασμένη όλη σου τη σκέψη πάνω σ’ αυτό.

Να καταφέρεις να συντηρήσεις άσβεστη τη φλόγα της πίστης σου για το τελικό αποτέλεσμα. Να είσαι κύριος του εαυτού σου και των φαινομένων που εκτυλίσσονται γύρω σου. Να ελίσσεσαι ευέλικτα ανάμεσα απ’ τις εικονικές συμπληγάδες. Να μπορείς να ξεχωρίσεις το πραγματικό απ’ το φανταστικό γιατί είναι πολύ πιθανόν οι άλλοι να σε πείσουνε ότι η φαντασία σου δεν είναι πραγματικότητα.

Αν συμβεί το τελευταίο τότε θα ζήσεις τη πραγματικότητα τους, κάτι που δυστυχώς είναι πιο εύκολο να συμβεί, αλλά ταυτόχρονα και πολύ οδυνηρό. Να έχεις κατά νου ότι η δύναμη της σκέψης, σαν μια τεράστια ενεργειακή απόχη, συλλέγει αυτό που έχεις νοερά απεικονίσει.

Να θυμάσαι όμως ότι ενίοτε αυτή η δύναμη γίνεται στόχος αυτών που προσπαθούν μοχθηρά να πετύχουν κάτι πολύ πιο μεγάλο και χρειάζονται την ενεργειακή σου συνδρομή για να κατασκευάσουν έναν τεράστιο μαγνήτη που θα έλξει τη δική τους επιθυμία. Μην εκχωρείς τη δύναμη της σκέψης και των συναισθημάτων σου. Διατήρησε το όραμα σου ακέραιο κι ανόθευτο, ανεπηρέαστο απ’ τα «καιρικά» φαινόμενα.

Γίνε παντός καιρού και μην ενδίδεις σε στείρες απόψεις όπως: «Έτσι είναι η ζωή» Η ζωή είναι έτσι επειδή εσύ είσαι έτσι, επειδή ζεις αυτό που οι άλλοι θέλουν να ζήσεις. Απελευθερώσου, απομακρύνσου από αρρωστημένες καταστάσεις κι αυτές θα πάψουν να ζούνε μέσα απ’ τη δική σου δύναμη.

Σταμάτα να είσαι ενεργειακή τροφή για ζόμπι που δίχως εσένα θα είχαν εξαϋλωθεί. Βάδισε το δρόμο που έχεις χαράξει ανένδοτος κι ας κάνεις το δικό σου λάθος. Αν θέλεις να υλοποιήσεις έναν διαφορετικό κόσμο γύρω σου πρέπει να πιστέψεις σ’ αυτόν τον κόσμο και να κλείσεις τ αυτιά σου στις σειρήνες.

Δε σου λέω να αποδράσεις , ούτε να αγνοήσεις τον συνάνθρωπο σου. Απλά σου λέω να γίνεις τόσο δυνατός που να σου επιτρέψει να είσαι χρήσιμος για τους άλλους. Αν πέσεις στη κινούμενη άμμο των άλλων, τότε ποιος θα σώσει ποιόν;

Konstantinos Smixiotis revealedtheninthwave

ΠΗΓΗ

3 τρόποι για να θωρακίσεις την αύρα σου απέναντι στους τοξικούς ανθρώπους-βαμπίρ!

«Οι Μπάφοι μού “Έκαψαν” το Μυαλό Φίλε»