in

Η εφεύρεση που μπορεί να αναστήσει νεκρές ανθρώπινες καρδιές!

Η συσκευή- μηχάνημα που θα δείτε, είναι από την αμερικάνικη εταιρία TransMedics και έχει την εξής ιδιότητα! Μπορεί να αναστήσει και να θέσει σε λειτουργία ξανά μία καρδιά ενός ανθρώπου που έχει πεθάνει!!

Ναι, όσο και αν σας θυμίζει ταινία του Φρανκενστάιν, η συσκευή “καρδία σε κουτί” όπως την αποκαλούν, θέτει σε λειτουργία ξανά καρδιές οι οποίες είχαν σταματήσει να λειτουργούν στο πρωταρχικό ανθρώπινο σώμα που βρισκόταν!

Σε τι εξυπηρετεί αυτό?

Μέχρι στιγμής, η μεταμόσχευση καρδίας γίνεται από εγκεφαλικά νεκρούς δωρητές οργάνων! Η καρδία αφαιρείται κατευθείαν από τον δότη και τοποθετείται σε θερμοκρασία κατάψυξης για να συντηρηθεί!

Αυτές οι καρδιές ίσως τραυματιστούν καθώς μετά το θάνατο διψούν για οξυγόνο με αποτέλεσμα πολλά μυοκύτταρα τους να χαθούν!

Με αυτή τη συσκευή προσομειώνεται η κυκλοφορία του αίματος όπως θα ήταν και μέσα στο σώμα του ζωντανού σώματος! Έτσι η καρδιά τροφοδοτείται με ζεστό πλούσιο σε οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά αίμα απαραίτητο ώστε να διατηρηθεί η μέγιστη λειτουργικότητα της καρδίας και εκτός ανθρώπινου οργανισμού!

Θερμοκρασία και συνθήκες υγρασίας διατηρούνται επίσης κατάλληλες γύρω από το όργανο, και έτσι η καρδία είναι έτοιμη για μεταμόσχευση! www.mymind.gr

Η TransMedic με τη θαυματουργή εφεύρεση έχει πραγματοποιήσει πάνω από 15 πετυχημένες μεταμοσχεύσεις και συνεχίζει.. Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί:

Πως να Παραμείνετε Θετικοί όταν ολα γύρω σας ειναι Αρνητικά + + +

Είσαι αρκετά έξυπνος, ώστε να δημιουργήσεις ένα τετράγωνο κουνώντας ένα μόνο σπίρτο;