in

Σήμερα έχει ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ η έννοια της ύλης, η έννοια του χρόνου και η έννοια του χώρου.

Σήμερα έχει ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ η έννοια της ύλης, η έννοια του χρόνου και η έννοια του χώρου.

Η κλασσική επιστημονική θεωρία καταρρέει, παρασύροντας σε κατάρρευση ολόκληρο το μέχρι τώρα δυτικό πολιτισμικό ρεύμα.

Η δυτική επιστημονική σκέψις, μέχρι τώρα αποδεχόταν ως αληθινά και πραγματικά, μόνο όσα ενέπιπταν στο πεδίο των ανθρωπίνων αισθήσεων και μετρήσεων.

Εργαλεία μελέτης αυτού του αισθητού κόσμου …υπήρξε η Ευκλείδειος Γεωμετρία και η Νευτώνειος Φυσική. Για το εμπειριοκρατούμενο αυτό πολιτισμικό ρεύμα, τα φυσικά σώματα μέσα στον χώρο ήταν διακριτά και ανεξάρτητα μεταξύ τους, οριζόμενα από συγκεκριμένα και μετρήσιμα όρια. Τον κόσμο χαρακτήριζε η διακριτότητα και η κατάτμηση των πάντων, σε εξατομικευμένα αντικείμενα και όχι η συνέχεια και η αλληλουχία τους. Ο χώρος είχε 3 διαστάσεις, ενώ ο χρόνος ήταν κάτι ενοχλητικά άγνωστο, μπορούσε να μετρηθεί μόνο με τα ρολόγια και τα ημερολόγια.

Κάτι υλικό δεν μπορούσε να γεννηθεί από το μη αισθητό, αφού το μη αισθητό ταυτιζόταν με το λογικό τίποτα.

Θεμελιώδες δόγμα ήταν (αποτελούσε πως το κάθε τι που δεν αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις και τα όργανά μας, «αφού δεν μπορούμε να το μετρήσουμε, δεν υπάρχει», άρα θα ήταν παράλογο έστω και να υπαινιχθούμε την ύπαρξή του…

Όλα αυτά έχουν συντριβεί υπό το βάρος των ανακαλύψεων της σύγχρονης φυσικής και των νέων μαθηματικών θεωριών. Τα έως τώρα επιστημονικά δόγματα εν τέλει αποδείχθηκαν ψευδή.

Τα θεωρήματα της Ευκλείδειας γεωμετρίας και της Νευτώνειας φυσικής αδυνατούν πλέον να ερμηνεύσουν την συνολική συμπαντική πραγματικότητα.

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΟΤΗΤΟΣ, Η ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ, Η ΦΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ, Η ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΚΕΝΟΥ, ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΩΝ ΧΟΡΔΩΝ, ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΥ, Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΟΠΟΛΟΓΙΑ, ΟΙ ΜΗ ΕΥΚΛΕΙΔΕΙΕΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΕΣ…. ανέτρεψαν σαν θύελλα το συμπαντικό κοσμοείδωλο, άρα και το σημερινό Υλο-κεντρικό επιστημονικό ρεύμα.

Το σύμπαν μας, αποδεδειγμένα πια έχει τουλάχιστον 4 διαστάσεις… Κάθε μορφή εντός αυτού δεν έχει όρια έκτασης, αλλά απλώνεται παντού μέσα στον συμπαντικό χώρο και χρόνο. Οι μορφές και τα σχήματα του συμπαντικού χώρου δεν έχουν μέσα κι έξω, αφού οι δύο αυτές έννοιες ταυτίζονται. Κενό δεν υπάρχει πουθενά. Το κενό είναι το πιο πλήρες πράγμα μέσα στο σύμπαν. Από το αισθητό τίποτα μπορούν να εμφανιστούν πραγματικά σωματίδια ύλης. Μέσα στο σύμπαν υπάρχουν περιοχές όπου μπορούμε να εντοπίσουμε ταχύτητες πολύ μεγαλύτερες από αυτές του φωτός, Όμως τα γεγονότα που εξελίσσονται μέσα σε αυτές δεν εμπίπτουν στις ανθρώπινες αισθήσεις και μετρήσεις.

Η υπόσταση του χρόνου τροποποιείται ριζικά, με τρόπο ώστε έννοιες όπως του παρόντος, του μέλλοντος και του παρελθόντος, δεν έχουν πλέον επιστημονικό νόημα.

Ομοίως δεν έχουν νόημα, έννοιες όπως του εδώ και του εκεί, του επάνω ή του κάτω. Στο σύμπαν της σύγχρονης επιστημονικής πραγματικότητας το εδώ είναι παντού και το τώρα ταυτίζεται με το εχθές και το αύριο.

Βασική επαναστατική διαπίστωση είναι πως οτιδήποτε αντιλαμβάνονται οι ανθρώπινες αισθήσεις είναι ψευδές. Ένα matrix δημιουργημένο από την ανθρώπινη φυσιολογία.

Η σύγχρονη επιστημονική πραγματικότητα αποκαλύπτει ότι μέσω των αισθήσεών μας και των διαφόρων οργάνων που τις ενισχύουν, δεν αντιλαμβανόμαστε τον συμπαντικό χώρο όπως αυτός είναι στην πραγματικότητα, αλλά όπως έχει την δυνατότητα να τον αντιληφθεί ο εγκέφαλός μας μέσω των ατελέστατων ανθρωπίνων αισθήσεων.

Η πραγματική φύση του τετραδιάστατου σύμπαντος είναι μη αισθητή και περιγράφεται μόνο μέσω μαθηματικών σχέσεων.

Ο δυτικός πολιτισμός μας δημιούργησε έναν καταιγισμό πλαστών και άχρηστων αναγκών, αυξάνοντας τις ανάγκες μας. Γιγάντωσε πλαστά τους φόβους μας. Μας έκανε υποταγμένους και εύκολα χειραγωγούμενους.

Μια κοινωνία όμως που κυριαρχείται από υπέρμετρους φόβους είναι μια υποταγμένη κοινωνία, ανίκανη να αντιδράσει λογικά και ήρεμα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της. Ο φόβος φέρνει πανικό και ανεξέλεγκτη βία.

Μία φοβισμένη κοινωνία είναι μια χειραγωγήσιμη κοινωνία. Το γιγάντωμα φόβων και αναγκών μας στερεί το υπέρτατο αγαθό. Την ελευθερία!

Στόχος και επιδίωξη του νέου επιστημονικού πνεύματος είναι να πείσει τις διοικητικές δομές των δύο άλλων πολιτισμικών πυλώνων, του θρησκευτικού και κοινωνικού, ότι δεν τις υπονομεύει, μόνο προσπαθεί να τις βοηθήσει…

Από την εκπομπή «Έτσι βλέπω τον κόσμο» επεισόδιο 1.

Aυτό που χρειάζεται να μάθουμε, αρχικά είναι να πετάμε! Να πετάμε τις πλαστές μας ανάγκες. Για να βρούμε τον πυρήνα αυτών που χρειαζόμαστε. Τίποτα παραπάνω. Πηγη: yellowriver.gr

Γιατί οι έξυπνοι άντρες αποτυγχάνουν με τις γυναίκες

Με αυτούς τους τρόπους μπορείτε να βελτιώσετε την καθημερινή σας επικοινωνία με τους άλλους!