in ,

Υπάρχει μια θεωρία πως η Σελήνη δεν είναι η Σελήνη αλλά ένα γιγαντιαίο διαστημόπλοιο (Βίντεο)

Υπάρχει μια θεωρία που εξηγεί την ύπαρξη της σελήνης Πώς είναι δυνατόν η σελήνη να βρέθηκε σε αυτή την τροχιά και να περιστρέφεται ακριβώς γύρω απο τη Γη; Αν σκεφτούμε οτι δημιουργήθηκαν ανεξάρτητα το ένα σώμα απο το άλλο;

Aν λοιπόν η Σελήνη πρόκυψε ανεξάρτητα απο τη Γη , σύμφωνα με τη θεωρία των αστροφυσικών, η Σελήνη τότε θα ήταν σε θέση να βρει ενα «ασφαλές και τέλειο» σημείο για να μπει απο «μόνη» της σε τροχιά, να γίνει ξαφνικά δορυφόρος και να αρχίσει να περιστρέφεται γύρω απο την γη ..

Ο ασθενής μαγνητισμός που βρέθηκε σε μερικές πέτρες, είναι η ένδειξη ότι η Σελήνη θα πρέπει να έχει ένα μαγνητικό πεδίο, αλλιώς απο πού προέρχεται το ασθενές μαγνητικό πεδίο τους; Αλλά η Σελήνη δεν έχει μαγνητικό πεδίο, έτσι θέτουμε το επόμενο έγκυρο ερώτημα: « Απο πού προέρχεται αυτό το μαγνητικό πεδίο»;

Θεωρία «Κοίλη Σελήνη» ..

Η επόμενη σχεδόν μαγική ερώτηση είναι αν η Σελήνη είναι «κοίλη-κούφια»; Οτι η Σελήνη είναι κούφια, είναι σχεδόν ενα αναπόφευκτο συμπέρασμα.. ..! Η πιο ισχυρή απόδειξη για αυτό είναι διάφορα συμπεράσματα που έβγαλε το πλήρωμα του Απόλλωνα 12. Στις 20 Νοεμβρίου 1969, όταν η σεληνιακή άκατος (LM), το σκάφος προσγείωσης της αποστολής Απόλλωνα, αποφασίστηκε να εγκαταλείψουν το LM, ετσι αυτο στην συνέχεια συνετρίβη στην επιφάνεια της σελήνης. Το LM συνετρίβη στην επιφάνεια της σελήνης, περίπου 60 χιλιόμετρα από τον τόπο όπου ο Απόλλων 12 προσγιώθηκε στη Σελήνη.

Στην επιφάνεια της σελήνης ήταν και εξακολουθούν να είναι, εξαιρετικά ευαίσθητοι σεισμικοι μετρητές, οι οποίοι κατέγραψαν τους σεληνιακούς σεισμούς. Αυτό που κατέγραψαν οι συσκευές ήταν με μια λέξη συγκλονιστικό, ο αντίκτυπος του LM διήρκησε περισσότερο από μία ώρα, μετά την σύγκρουση με το LM ..! Σε συνέντευξη Τύπου εκείνη την ημέρα, ένας από τους ηγέτες του σεισμικού πειράματος της NASA, ο Maurice Ewing, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι οι επιστήμονες δεν μπορούν να δώσουν καμία εξήγηση για το φαινόμενο αυτό.

NASA Mission Control:

«Τι είναι εκεί; καλώντας τον Απόλλωνα »
Απόλλων 11:
Αυτά τα μωρά είναι τεράστια, κύριε … Τεράστια …. Θεέ μου, δεν θα το πιστεύετε!
Σας λέω υπάρχουν και άλλα διαστημικά σκάφοι εκεί … παρατάσσονται στη μακρινή πλευρά στην άκρη του κρατήρα …

Βρίσκονται στη Σελήνη και μας παρακολουθούν.

Σελήνη

Το πείραμα επαναλαμβάνεται

Αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι οι δονήσεις διήρκησαν περισσότερο από μία ώρα, οταν το πείραμα επαναλήφθηκε με τον Απόλλωνα 13, οταν ο LM συνετρίβη επάνω στην επιφάνεια της Σελήνης. Το όχημα συνετρίβη με τη δύναμη βάρους των 11.000 kg.

Και παρόλο που τα σεισμογραφικά όργανα βρίσκονταν περισσότερο από 150 μίλια μακριά από τον τόπο της συντριβής, ήταν σε θέση να καταγράψουν με ακρίβεια τον σεισμό… Η σύγκρουση και ο σεισμός που προκάλεσε διήρκησε περισσότερο από 3 ώρες και 20 λεπτά, φτάνοντας σε βάθος των 30-35 χλμ κάτω από την επιφάνεια.

Μεταγενέστερες μελέτες στον τομέα αυτό έδειξαν τα ίδια αποτελέσματα. Μία από αυτές τις επιπτώσεις, ως αποτέλεσμα έδειξε ότι η σελήνη πάνω από 4 ώρες δονηζόταν. Στις 13 Μαΐου 1972, η σεληνιακή επιφάνεια χτυπήθηκε από έναν μεγάλο μετεωρίτη, που αντιπροσωπεύει ένα ισοδύναμο σε εκρηκτική δύναμη των 200 τόνων. Μετά το σοκ του αντικτύπου αυτού στον πυρήνα της Σελήνης, οι επιστήμονες απέδειξαν ξακάθαρα ότι δεν υπάρχει κύμα δονήσεων που επέστρεψε στην επιφάνεια .. Έτσι, συμβαίνει κάτι το πολύ ιδιαίτερο με τον πυρήνα της

Σελήνης, ή απλά δεν υπάρχει πυρήνας!!!

Η επιρροή του φεγγαριού επάνω στην περιστροφή της Γης γύρω από τη μέση του.(Green Cross) Αυτή η κινούμενη εικόνα έχει βελτιωθεί για να δείξει το αποτέλεσμα. Το βαρυτικό πεδίο, ένα ακόμη περίεργο φαινόμενο.

Επίσης βλέπουμε πολλές βίαιες διακυμάνσεις του βαρυτικού πεδίου της Σελήνης και δείχνουν μια πολύ περίεργη δομή της επιφάνειας της Σελήνης. Η Σελήνη είναι πολύ πιθανό να είναι ένας κούφιος δορυφόρος..! Από το 1962, ο επιστήμονας Δρ Gordon MacDonald δήλωσε, «Αν μειώσουμε τα αστρονομικά δεδομένα, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το εσωτερικό της Σελήνης έχει πολύ μικρότερη πυκνότητα από τα εξωτερικά της στρώματα. Πράγματι, φαίνεται πιο πιθανό ότι η Σελήνη μοιάζει περισσότερο με ένα κοίλο από ένα ομοιογενές (κλειστό) σώμα. » Αργότερα ειπώθηκε από τη NASA, ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν «τεράστιες σπηλιές» στο φεγγάρι ..

Ο Δρ Σον Γ Σολομών ανάφερε: «Το πείραμα με την σεληνιακή άκατος (LM) , μεγάλωσε πάρα πολύ τη γνώση μας για το βαρυτικό πεδίο της Σελήνη. Υπάρχει η «τρομακτική» πιθανότητα ότι το φεγγάρι θα μπορούσε να είναι κούφιο». Πολύ περίεργο είναι γιατί ο επιστήμονας χρησιμοποιήσε τη λέξη «τρομακτική»…;;; Η λέξη αυτή προέρχεται από το έργο του διάσημου και έμπειρου αστρονόμου Καρλ Σαγκάν, στο επιστημονικό του έργο από το 1966 με τίτλο «Ευφυής Ζωή στο Σύμπαν» που βγάζει το απλό συμπέρασμα ότι «Ένας φυσικός δορυφόρος δεν μπορεί ποτέ να είναι ένα κοίλο αντικείμενο.» Δηλαδή μας λέει οτι: «Ένας φυσικός δορυφόρος δεν μπορεί ποτέ να είναι κούφιος»..!
Μετάφραση

Βίντεο 2013:

Σημείωση: δείτε το βίντεο και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα! Η σελήνη «μας» δεν είναι δική μας…αλλά μαλλον εμείς της ανήκουμε…. ενεργειακά!… Η μήτρα της γυναίκας προγραμματίζεται όταν το φεγγάρι γεμίσει…Γιατί άραγε; Ποιος προγραμματίζει την ροή της ζωής απο το φεγγάρι και γιατί;

Επάνω της βρίσκονται πολλές θεόρατες κατασκεύες, κτίρια, γέφυρες, πυραμίδες, διαστημόπλοια παλια και νεότερα σαν το στόλο που βγαίνει μέσα από τον πυρήνα της…Αυτό που η ελιτ κρύβει για την λειτουργία της Σελήνης πρέπει να είναι ενα φοβερό μυστικό! Ενα συγκλονιστικό μυστικό για την ανθρωπότητα…που βρίσκεται πολύ καλά κρυμμένο…

Ο ΚΟΡΑΞ
katohika.gr

Ένα ποτήρι με αλατόνερο και ξίδι θα εντοπίσει τις αρνητικές ενέργειες στο σπίτι σας

Ο κατάλογος των βιβλίων που έδινε ο Λιαντίνης στους φοιτητές του.