in

Θέλετε να κόψετε το κάπνισμα; Δοκιμάστε αυτό το απλό & αποτελεσματικό τρικ..

Για κάθε ένα τσιγάρο που καπνίζετε , περίπου 4.000 τοξικές χημικές ουσίες απελευθερώνονται και εισέρχονται στον οργανισμό σας.

Οι περισσότερες από αυτές τις χημικές ουσίες έχουν συνδεθεί άμεσα με τον καρκίνο. Από τις 4.000 χημικές ουσίες, οι 43 είναι γνωστές καρκινογόνες ενώσεις και οι άλλες 400 τοξίνες. Στα συστατικά αυτά περιλαμβάνονται:
• η νικοτίνη

• η πίσσα

• το μονοξείδιο του άνθρακα (δηλητηριώδες αέριο)

• η φορμαλδεϋδη (χρησιμοποιείται στις ταριχεύσεις)

• η αμμωνία (καθαριστικό)

• το αρσενικό (δηλητήριο- χρησιμοποιείται στα ποντικοφάρμακα)

• και το DDT (εντομοκτόνο)

Είστε έτοιμοι να κόψετε το κάπνισμα ; Δοκιμάστε αυτή τη φυσική συνταγή.

Αναλυτικότερα η νικοτίνη η οποία είναι υψηλά εθιστική, χρησιμοποιείται και σαν ισχυρό εντομοκτόνο. Η πίσσα η οποία είναι ένα από τα χειρότερα συστατικά και πιο επιβλαβή για τον ανθρώπινο οργανισμό, αυξάνει τον κίνδυνο λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος και περιέχει καρκινογόνες ουσίες. Ένας καπνιστής που καπνίζει ένα πακέτο τσιγάρα τη μέρα «καταναλώνει» περίπου ένα φλιτζάνι καθαρής πίσσας το χρόνο, λένε οι στατιστικές.

Τέλος η αμμωνία η οποία είναι συστατικό των απορρυπαντικών και το κυανιούχο νάτριο που χρησιμοποιείται και στα ποντικοφάρμακα σε άλλη δόση. Το χαρτί που είναι εμποτισμένο με νάτριο, κρατάει το τσιγάρο αναμμένο! Λέτε άδικα να έχει κατηγορηθεί από πολλούς γιατρούς σαν αιτία αρκετών προβλημάτων υγείας;

Ύστερα από τα παραπάνω μήπως είναι ώρα να πάρετε τη μεγάλη απόφαση και να κόψετε το τσιγάρο; Το μεγαλύτερο μειονέκτημα της διακοπής του καπνίσματος είναι ο φόβος του άγχος και της κατάθλιψης. Υπάρχουν όμως πολλά βότανα και συμπληρώματα που μπορούν να σας βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Τα αιθέρια έλαια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αποτελεσματική θεραπεία για την διακοπή του καπνίσματος. Δρουν βοηθώντας σας να ελέγξετε τα στερητικά συμπτώματα, το άγχος, το στρές ,την κούραση, τη νευρικότητα και την ευερεθιστότητα που σχετίζονται με την διακοπή του καπνίσματος.

Είστε έτοιμοι να κόψετε το κάπνισμα ; Δοκιμάστε αυτή τη φυσική συνταγή.

Μείγμα Διακοπής Καπνίσματος (Αρωματοθεραπείας)

Αναμείξτε ίσα μέρη λεμόνι, μαύρο πιπέρι, και ευκάλυπτο σε αιθέρια έλαια. Εφαρμόστε το μείγμα στο δέρμα κάτω από τη μύτη ή με ένα κομμάτι βαμβάκι και εισπνεύστε με βαθιές ανάσες, όταν προκύπτει η επιθυμία να καπνίσετε.
Πηγή

5 συνηθισμένα βότανα και μπαχαρικά για μείωση του βάρους

Μυστικά για την Χορτοφαγική διατροφή: Ήρθε η ώρα να το τολμήσω;