in

Μάθε τι σημαίνει αν δεις στο όνειρό σου να…

Τι σημαίνουν, τα κοινά όνειρα που έχουμε δει όλοι όταν έχουμε άγχος ή φοβίες. Διαβάστε εδώ

Όλοι βλέπουν εφιάλτες σε περιόδους, που η ζωή τους βρίσκεται σε γρήγορους ρυθμούς γεμίζοντας με πολλές σκέψεις τους ανθρώπους

Πέφτουν τα δόντια σας

Τα δόντια συμβολίζουν την δύναμη και την αυτοπεποίθησή μας. Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι σας πέφτουν, ίσως να νιώθετε ότι χάνετε τον έλεγχο στο σπίτι ή στην δουλειά.

Τραυματίζεστε

Ένας τραυματισμούς του δέρματος ή στα κόκαλα ίσως συμβολίζει ότι νιώθετε ψυχολογικά και σωματικά αδύναμοι.

Είστε εγκλωβισμένοι

Εάν δείτε όνειρο ότι είστε κλεισμένοι σε κάποιο κλουβί ή έχετε έντονο το αίσθημα της κλειστοφοβίας, αυτό σημαίνει το προφανές: νιώθετε δέσμιοι στην ζωή σας, πιθανότατα λόγω οικονομικών ή άλλων δυσκολιών.

Πέφτετε από ύψος

Οι ψυχολόγοι το αποκαλούν ως το «καμπανάκι του υποσυνειδήτου». Αυτό σημαίνει ότι νιώθετε πολύ πιεσμένοι και εάν βλέπετε συχνά τέτοιου είδους όνειρα, καλό είναι να μιλήσετε σε κάποιον φίλο ή σύμβουλο για τα προβλήματα που σας απασχολούν.

Δεν μπορείτε να ελέγξετε το αυτοκίνητο

Εάν δείτε ότι βρίσκεται εγκλωβισμένοι σε ένα όχημα που δεν μπορείτε να ελέγξετε, αυτό σημαίνει και πάλι κάτι το προφανές: νιώθετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο στην ζωή σας.

Σας κυνηγούν

Συχνά σημαίνει ότι προσπαθείτε να αποφύγετε να έρθετε αντιμέτωποι με ένα πρόβλημα ή πρόσωπο στην ζωή σας. Για κάθε άνθρωπο έχει διαφορετική σημασία, ενώ το όνειρο είναι πιο συχνό στις γυναίκες.

Χάνετε κάποιο σημαντικό γεγονός

Αν δείτε ότι χάνετε κάποιο σημαντικό ραντεβού, ένα διαγώνισμα, έναν γάμο ή κάποιο γεγονός που θα έπρεπε να είστε παρόντες, τότε ίσως θα πρέπει να δείτε εάν έχετε παραφορτώσει το πρόγραμμά σας και η διαχείριση του χρόνου σας αγχώνει.

Είστε γυμνοί

Η εξήγησή του είναι γνωστή: Νιώθετε αγχωμένοι και εκτεθειμένοι.

Βλέπετε κάποιον νεκρό

Συχνά δείχνει αδυναμία να ξεπεράσετε τον χαμό ενός αγαπημένου προσώπου ή μαρτυρά τον φόβο σας για τον θάνατο.

Πεθαίνετε

Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι πεθαίνετε, ίσως αυτό να μαρτυρά ότι θέλετε να κλείσετε έναν κύκλο στην ζωή σας. Πιθανότατα μια σχέση ή μια δουλειά.

πηγή

Ένα υπέροχο και ανεξήγητο γεγονός μαγνητοσκοπήθηκε. Πρέπει να το δείτε!

Επιστημονικές έρευνες αποκαλύπτουν τι επίδραση έχει στο σώμα η γείωση: Δηλαδή όταν περπατάς ξυπόλυτος στη γη.