in

Να γιατί φτιάξανε σε ολο τον πλανήτη πυραμίδες

Ένας Ουκρανός επιστήμονας ανακάλυψε την παλαιότερη πυραμίδα του κόσμου Στην πιο όμορφη γωνιά της χώρας, στην Κριμαία. Το εύρημα αποκαλύφθηκε από ατύχημα.

Όπως αναφέρει το κανάλι ICTV, κατά τη διάρκεια της δοκιμής του εναλλακτικές μεθόδους για την εύρεση νερού Ουκρανίας, ο επιστήμονας Vitalii Gokh ανακάλυψε υπόγεια άγνωστο αντικείμενο, το οποίο αποδείχθηκε ότι είναι ένας γίγαντας πυραμίδα από 45 μέτρα σε ύψος και μήκος περίπου 72 μέτρα.

Ο Goh δήλωσε ότι η πυραμίδα χτίστηκε κατά την εποχή των δεινοσαύρων!!!.

Η “Πυραμίδα της Κριμαίας” έχει μια περικομμένη κορυφή, σαν πυραμίδα των Μάγια , αλλά η εμφάνισή της είναι περισσότερο σαν μια αιγυπτιακή.

Το εσωτερικό είναι κοίλο , και μια μούμια του άγνωστου πλάσματος είναι θαμμένη κάτω από τα θεμέλια .

“Σύμφωνα με το ίδρυμα είναι ένα μικρό σώμα με τη μορφή μιας μούμιας καιρό 1,3-1,4 μέτρα με μια κορώνα στο κεφάλι της.”

“Υπάρχει ένας θάλαμος συντονισμού των λεγόμενων Σφίγγα. Οι πυραμίδες χτίστηκαν στην εποχή των δεινοσαύρων», λέει ο επιστήμονας σε μια συνέντευξη με την ICTV .

Conspiracy Feeds (2)

Παραμένει άγνωστο ποιοι έχτισαν την πυραμίδα.

Αυτό το “μοναδικό” κτίσμα είναι η παλαιότερη Πυραμίδα στον πλανήτη, λέει ο Vitalii Goh .
Από τα ευρήματα της η αρχαιολογίας μας βεβαιώνει ότι βρέθηκαν ίχνη των Κιμμερίων σαν πρώτων κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι εκδιώχθηκαν από τους Σκύθες (Ιρανοί) κατά τη διάρκεια του 7ου αιώνα π.Χ. Οι Κιμμέριοι κατέφυγαν στα βουνά κι αργότερα τους βρίσκουμε στην μετέπειτα Ταυρίδα. Σύμφωνα με άλλους ιστορικούς, η Ταύρων ήταν γνωστή για τα άγρια τελετουργικά τους και τη πειρατεία,

Κατά τον 5ο αιώνα π.Χ. Έλληνες άποικοι άρχισαν να εγκαθίστανται κατά μήκος της ακτής της Μαύρης Θάλασσας,
μεταξύ των οποίων και οι Δωριείς από την Ηράκλεια, οι οποίοι και ίδρυσαν το λιμάνι της Χερσονήσου έξω από την Σεβαστούπολη .
Είναι κοντά σε αυτή την πόλη που ο Vitalij Gokh ισχυριζόταν ότι είχε ανακαλύψει μια πυραμίδα το 1999.
Ο Gokh είχε εργαστεί για τον σοβιετικό στρατό για περισσότερα από τριάντα χρόνια, πριν αποσυρθεί στο εξοχικό του στη Σεβαστούπολη. Έχοντας πλέον απεριόριστο χρόνο, αποφάσισε να αφοσιωθεί στην έρευνα, κάτι που παλαιότερα ή καριέρα του δεν του το επέτρεπε. Αυτό τον οδήγησε να ανακαλύψει … μια πυραμίδα … αλλά όχι σαν τις γνωστές.

Το καλοκαίρι του 2002 όταν ο Gokh υπέβαλε την αίτησή του είπε, ότι υπάρχαν πυραμίδες θαμμένες κάτω από τη γη, καθώς και πυραμίδες κάτω από το νερό, στις ακτές της Κριμαίας, σε περιοχή που είναι γνωστό ότι υπάρχουν βυθισμένες πόλεις. Αλλά πώς είχε κάνει αυτή την ανακάλυψη ;

Ως πρώην μηχανικός, ήταν καλά εξοικειωμένος με τα μέσα που χρησιμοποιούν μαγνητική τομογραφία, επινόησε και κατασκεύασε μια δική του συσκευή.

Δεδομένου ότι η περιοχή της Σεβαστούπολης ήταν γνωστή για τα φτωχά αποθέματα νερού της, ανέπτυξε ένα μέσο για να αναζητήσει τα υπόγεια ύδατα.

Το όργανο απέδωσε εξαιρετικά καλά κατά τη διάρκεια της δοκιμής, και Gokh ήταν έτοιμος να ξεκινήσει μια έρευνα στην περιοχή της Σεβαστούπολης, σε αναζήτηση πόσιμου νερού.

Με την εξάπλωση φήμη τους το 2002, η ομάδα του Gokh προσκλήθηκε από την κυβέρνηση της Μαυριτανίας να βρουν νερό στη Δυτική Σαχάρα .

Στην περιοχή της πόλης του Atar, η ομάδα ισχυρίστηκε ότι μια βρέθηκε μια μεγάλη λίμνη γλυκών υπογείων υδάτων. Αυτό το προκαταρκτικό συμπέρασμα επιβεβαιώθηκε από γεωτρήσεις. Κάτω από το στρώμα των στερεών πετρωμάτων, σε βάθος 240 μέτρων, ένα υποβρύχιο ρεύμα πράγματι ανακαλύφθηκε.

Η αξία των πόρων αυτών ήταν αρκετά για να παρέχουν νερό στην περιοχή.

Λίγο πριν τελειοποιήσει ένα σύστημα,ο ίδιος προσάρμοσε το σύστημα για την αναζήτηση πετρελαίου, φυσικού αερίου και πολύτιμων μετάλλων, βρίσκοντας έναν πρόθυμο συνεργάτη στην εταιρεία πετρελαίου “Chernomornefte – gaz”.

Ήδη από το καλοκαίρι του 1999, το όργανό του είχε αποκαλύψει μια υπόγεια ανωμαλία στην Σεβαστούπολη, όπως θα ισχυριστεί αργότερα ο Gokh ήταν η πρώτη πυραμίδα. Η Αυτοψία αποκάλυψε αρχικά ένα μάλλον συνηθισμένο, βραχώδες τοπίο, αλλά στη συνέχεια βρήκε ένα άνοιγμα, που οδηγεί προς τα κάτω. Σε βάθος 9,20 μέτρων, υπήρχε μία σταθερή πλάκα.

Προσπαθώντας να διεισδύσουν μέσα από την πλάκα με μικρή επιτυχία στην αρχή,ο Gokh και οι συνεργάτες του στην εξερεύνηση κατάφεραν να ανάψουν μια λάμπα μέσα στην κοιλότητα, ήταν άδεια.

Η ομάδα πίστεψε ότι είχαν πέσει επάνω σε ένα παλιό χωνευτήρι, αλλά δεν μπορούσε να βρει κανένα ίχνος μετάλλου. Σύντομα, πολλοί ασβεστολιθικοί ογκόλιθοι βρέθηκαν.Δεδομένου ότι αυτές είχαν διαστάσεις, 2.5 από 1.5 μέτρα, θεωρήθηκε ότι ήταν τεχνητοί.

Έχοντας εργαστεί σε απόσταση τριάντα μέτρων και αναλύοντας ό,τι είχαν ανακαλυφθεί, ένα μέλος της ομάδας δηλώνει ότι σίγουρα έχουν ανακαλύψει μια πυραμίδα.

Το πρόβλημα ήταν ότι ήταν υπόγεια.

Μέχρι την άνοιξη του 2000, ο Gokh είχε και πάλι βελτιώσει το όργανο, το οποίο επέτρεπε πλέον και κάθετες έρευνες. Αυτό θα μπορούσε δυνητικά να επιβεβαιώνουν το σχήμα της δομής που είχαν βρει. Το αποτέλεσμα ήταν ότι πράγματι, ήταν μέσα σε μια δομή που είχε μια τετράγωνη βάση, με μήκος πλευράς 72: ήταν μια πυραμίδα. Το ύψος ήταν περίπου 45-52 μέτρα, η κορυφή του σχεδόν στο επίπεδο του εδάφους.

Το όργανο επίσης αποκάλυψε ότι προφανώς από την κορυφή της κατασκευής, πήγασαν τρεις δέσμες ενέργειας σε συχνότητες 900x109Hz, 700×109 Hz και 500×109 Hz. Παρατηρήθηκε ένα πεδίο γύρω από την πυραμίδα, 10×109 Hz.
Το σκάψιμο αποκάλυψε επίσης σημεία στα περιβάλλοντα στρώματα που η πυραμίδα ήταν αρχικά ανοικτή στον αέρα, αλλά είχε θαφτεί.

Αν υπάρχει μία πυραμίδα, θα μπορούσαν να υπάρχουν και περισσότερες ;

Η περιοχή αναζήτησης επεκτάθηκε. Τελικά, η ομάδα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι σε μια ευθεία γραμμή, από το Sarych έως το Baia Kamyshovaia, απο βορειοδυτικά – νοτιοανατολικά, βρέθηκαν συνολικά επτά πυραμίδες. Μία από αυτές τις πυραμίδες βρισκόταν κάτω από το νερό, κοντά στην πόλη.

Τέλος, ο Gokh επέκτεινε την αναζήτησή του στην χερσονήσο της Κριμαίας και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι υπήρχαν τριάντα περίεργες πυραμιδικές δομές σε ολόκληρη τη χώρα. Ταυτόχρονα, το σκανάρισμα είχε αποκαλύψει μια άλλη “ανωμαλία”, ένα αντικείμενο που δεν είχε σχήμα πυραμίδας, ήταν στραμμένο προς τα δυτικά,μια δομή που θα μπορούσε να είναι αρκετά παρόμοια με μια ‘Σφίγγα”.

Το επόμενο βήμα ήταν το πιο δύσκολο από όλα: χρήμα Μόνο τα χρήματα θα επέτρεπαν στην ομάδα να συνεχίσει τις ανασκαφές κατά τέτοιο τρόπο που θα είχε ως αποτέλεσμα την επιβεβαίωση ότι η Κριμαία είχε τουλάχιστον μια -αν όχι περισσότερες- πυραμίδες.

Το επόμενο βήμα ήταν επίσης προβληματικό. Η πόλη της Σεβαστούπολης και η Εθνική Ακαδημία Επιστημών της Ουκρανίας δεν ενδιαφέρθηκε. Παρόλα αυτά, η επιμονή του Gokh οδήγησε σε κάποια μορφή συνεργασίας, η οποία οδήγησε σε μια έρευνα του εδάφους της περιοχής. Ανέφερε ότι η περιοχή είχε κατοικηθεί, από τον 4ο αιώνα π.Χ. μέχρι τους πρώτους αιώνες μ.Χ.Μια τέτοια έρευνα δεν θα συνέβαλλε σε κάτι καινούργιο, ούτε θα αποκάλυπτε κάτι που δεν ήταν ήδη γνωστό.

Αλλά υπήρχαν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους ήταν απρόθυμοι να χρηματοδοτήσουν την περαιτέρω έρευνα: φοβήθηκαν. Αν και ο Gokh είχε απλώς αποδείξει ότι η Κριμαία είχε τουλάχιστον απο μια, και ενδεχομένως έως και τριάντα πυραμίδες, θα είχαν θέσει γερά θεμέλια για μια περαιτέρω αρχαιολογική έρευνα.

Αντ ‘αυτού, ο Gokh πρόσθεσε περαιτέρω εικασίες ότι οι πυραμίδες ήταν μέρος ενός παγκόσμιου συστήματος, σύμφωνα με το οποίο διάφοροι, μάλλον, υψηλής τεχνολογίας -οι πυραμίδες χρησιμοποιήθηκαν για να λάβουν την κοσμική ενέργεια, η οποία γινόταν τροποποίηση, και στη συνέχεια διανέμονταν σε όλο τον πλανήτη.

Σύμφωνα με τον Gokh, οι πυραμίδες ήταν εκεί σαν επιστημονικά όργανα, για να ελέγχουν και να σταθεροποιούν τις χερσαίες μάζες του πλανήτη Γη. Προσθέστε σε αυτό την ημερομηνία που προτείνεται για την κατασκευή τους: το σύστημα θα είναι περίπου 16.000 ετών- ή ημερομηνία από 14.000 π.Χ.

Ακόμη και οι Graham Hancock, Robert Bauval ή John Anthony West μόνο τόλμησαν να τοποθετήσουν στο 10.000 π.Χ. τη Σφίγγα -και να αφήσουν σε οποιαδήποτε εικασία την ηλικία της Μεγάλης Πυραμίδας.

‘Ολοι γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι υπάρχει ένας κάθετος άξονας, κατεβαίνοντας κοντά Σεβαστούπολη, στον οποίο η ομάδα του Gokh έχει κάνει ανασκαφές.

Αν και έχουν παράγει μερικές ωραίες μάλλον γραφικές παραστάσεις για το πώς ολόκληρη η πυραμίδα μπορεί να φαίνεται, δεν είδα καμία πραγματική ανίχνευση από το μέσο που είχε αναπτύξει ο Gokh για να υποστηρίξει το εν λόγω γράφημα.

Αν και ανακάλυψα δύο διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Gokh,
ο ένας ήταν εν υπνώσει.

Από την άλλη ποτέ δεν έλαβα απάντηση. Ήταν επομένως πιθανό ότι υπήρχε κάτι σε αυτό, αλλά ήταν ακόμα πολύ νωρίς για να πούμε τι. Επιπλέον, η απόφαση μου ήταν ότι ακόμη και αν αποδειχθεί ότι είναι πυραμίδες, θα ήταν μάλλον απίθανο να μετατρέψουν τη πυραμίδα σε θέμα γενικού ενδιαφέροντος.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του χειρογράφου, τον Ιούλιο του 2006, ο Gokh προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το ενδιαφέρον της the Bosnian pyramid (Βοσνιακής πυραμίδας), για να συγκεντρώσει ενδιαφέρον στην Πυραμίδα της Κριμαίας, επαναλαμβάνοντας ότι χρειαζόταν χρήματα για να τελειώσει τις ανασκαφές του.

Σε αντίθεση, η δήλωση ανέφερε ότι δεκάδες επιστήμονες από διάφορες χώρες τώρα εκτελούσαν μια αρχαιολογική ανασκαφή της πυραμίδας, και ότι ένα αποτέλεσμα αναμένεται αργότερα το καλοκαίρι. Αρκετούς μήνες μετά, δεν υπήρχε καμία πληροφορία στη δημοσιότητα και τα στοιχεία επικοινωνίας του Gokh για άλλη μια φορά δεν απαντούν.

Δυστυχώς, ο Gokh όχι μόνο απέμεινε σε προηγούμενες μάλλον υπερβολικές αξιώσεις του, αλλά τώρα τις αναπτύσει, δηλώνοντας ότι,

« Η πλειοψηφία των επιστημόνων [που είχε επισκεφθεί την περιοχή] θεωρούν ότι οι υπόγειες πυραμίδες της Σεβαστούπολης επιβεβαιώνουν την εικασία των Αμερικανών επιστημόνων [ότι] περίπου 65 εκατομμύρια χρόνια πριν ένας αρχαίος πολιτισμός εξοντώθηκε, λόγω της πτώσης μετεωρίτη.”

Αυτό είναι κάτι από μια συγκεχυμένη κατάσταση: πράγματι, Αμερικανοί επιστήμονες όπως ο Luis Alvarez υποστήριξε ότι οι δεινόσαυροι εξαφανίστηκαν όταν ένα γιγαντιαίος μετεωρίτης χτύπησε στον Κόλπο του Μεξικού, περίπου 65 εκατομμύρια χρόνια πριν. Όμως δεν κάνουν αναφορες για πυραμίδες, ή για μία προηγμένη κατασκευή ανθρώπινου πολιτισμού ,αφήνουν τις πυραμίδες της Κριμαίας να είναι μέρος μιας θεωρίας.

Επιπλέον, οι “πραγματικοί επιστήμονες” θα ισχυρίζονταν ότι οι πυραμίδες ήταν 65 εκατομμυρίων ετών; Φαινόταν πολύ απίθανο. Ο Gokh δεν σταμάτησε εκεί: η γραμμή κατά μήκος της οποίας βρέθηκαν οι επτά θέσεις πυραμίδων στη χερσόνησο, από τα βορειοδυτικά προς τα νοτιοανατολικά. Ο Gokh την είχε πλέον επεκτείνει σε μια γιγαντιαία γραμμή, υποστηρίζοντας ότι το Στόουνχεντζ βρίσκεται σε αυτή τη γραμμή, ενώ από την άλλη πλευρά, στην ίδια, βρίσκεται «η πυραμίδα του Θιβέτ» και οι «βυθισμένες πυραμίδες της Νήσου του Πάσχα».

Conspiracy Feeds (3)

Ακόμη χειρότερα, όταν αυτές συνδέονται με τους χαμένους πολιτισμούς της Ατλαντίδας και τους Σουμέριους.
Ο Gokh προφανώς επικαλείτο τη θεωρία πριν από την πυραμίδα, και όχι το αντίστροφο. Σε μια παράδοση του 19ου αιώνα, να συνδέσει τις διαστάσεις της Μεγάλης Πυραμίδας Great Pyramid με την Αγία Γραφή και ένα βιβλικό χρονοδιάγραμμα, ο Gokh είχε χρησιμοποιήσει μια “θαμμένη” πυραμίδα -η οποία δεν θα μπορούσε να είναι μια πυραμίδα- ως “απόδειξη” ενός χαμένου πολιτισμού. Το χειρότερο ήταν η κερδοσκοπία του ότι αυτή η πυραμίδα, μαζί με άλλες μη ανακαλυφθέντες και ως εκ τούτου σαν ανύπαρκτες πυραμίδες, ήταν εκεί για να “ισορροπήσουν” τη Γη -ενδεχομένως σε 14000 π.Χ. – ή 65.000.000 χρόνια π.Χ.

Για να μην κοπεί οποιαδήποτε πυραμιδική θεωρία χωρίς να του δοθεί πρώτα η ευκαιρία να εκφέρει δημόσια τις απόψεις του ο Gokh ισχυρίζεται ότι, “Αστρονόμοι έχουν ήδη παρατηρήσει ότι κάποιοι πλανήτες ακτινοβολούν περισσότερη ενέργεια από ό,τι λαμβάνουν από τον Ήλιο. Η ίδια κατάσταση παρατηρείται και με μερικά αστέρια.”

Σύμφωνα με τον Gokh, αυτό οφειλόταν σε «ενεργειακή στρέψη», που αναπτύχθηκε μέσα στο κέντρο της Γης .
« Η πηγή καυσίμου για ένα τέτοιο αντιδραστήρα είναι ένα φυσικό κενό – το πεδίο στρέψης του Σύμπαντος. Αποτελείται από δύο αντίθετα είδη σωματιδίων: torsions και antitorsions. Σε έναν αντιδραστήρα στρέψης [ … ] η επίδραση της στρέψης και antitorsion «επιτάχυνση συχνότητας» λαμβάνει χώρα μέχρι τέτοιο βαθμό, ώστε να αρχίσουν να συγχωνέυονται και να ξεκινήσει μια αλυσιδωτή αντίδραση.”

Και συνεχίζει :

«Η πηγή μιας λεπτής τροφοδοσίας των ουράνιων αντικειμένων παρέχεται από μια Γαλαξιακή ακτίνα που προέρχεται από το κέντρο του Γαλαξία. Σταθερά περνώντας επτά κοσμικές ζώνες, συγχρονίζει τους κραδασμούς της. Η ενέργεια που ελευθερώνεται ως αποτέλεσμα της εν λόγω μείωσης στην συχνότητα (συχνότητα πέδησης), κατευθύνεται στην διατήρηση ισχύος της ικανότητας ζωής των ουράνιων αντικειμένων».

Conspiracy Feeds (4)

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε,αυτό έχει να κάνει με τις πυραμίδες:

«Αυτές οι ενέργειες έρχονται, κυρίως σε έναν πυρήνα της Γης, από τα αστέρια μέσα από πυραμίδες, αναμειγνυόμενες σε ένα κοκτέιλ ενέργειας με τη βοήθεια ενός κρυστάλλου. Και στη συνέχεια παραδίδονται στο πυρήνα της Γης»

Το χειρότερο: Ο ισχυρισμός ότι υπήρχαν 144.000 πυραμίδες στη Γη, που ποικίλλουν σε μέγεθος και θέση. Οι βασικές πυραμίδες ομαδοποιούνται σε δώδεκα μέρη σε όλες τις κατοικημένες ηπείρους. Όλες οι πυραμίδες συνδέθηκαν με τα κανάλια ηλεκτρικής ενέργειας, σε άλλα «πεδία πυραμίδας» και με τους κρυστάλλους του πυρήνα της Γης, το οποίο ελέγχει τη λειτουργία του συστήματος.

Δώδεκα βασικές ομάδες των πυραμίδων, ελέγχουν με τη σειρά τους, άλλες δώδεκα μικρότερες ομάδες: 12 φορές 12 ισούται με 144 φορές 1000, ισούται με 144.000. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, κάθε μια από τις 144 πυραμιδικές βάσεις ελέγχει τη λειτουργία άλλων 1000 πυραμίδων.

Και ακριβώς όπως η Μεγάλη Πυραμίδα συνδέθηκε με την Αγία Γραφή, μαντέψτε: οι 144.000 πυραμίδες της Γης αντιστοιχούν στις 144.000 “Εκλεκτές της Βίβλου”.
Δεν έχω γράψει αυτή τη έκθεση των πυραμίδων της Κριμαίας για να κοροϊδέψω τις θεωρίες ή τις σκέψεις του Gokh.

Την έγραψα για να δείξω ότι ο Gokh είναι ένα σύγχρονο παράδειγμα της «Πυραμιδοΐτιδας», ένας όρος που χρησιμοποιείται από τους αρχαιολόγους και αιγυπτιολόγος σε μεγάλο βαθμό για να υποδηλώσει ένα προφίλ των ανθρώπων που διαβάζουν πολύ -πάρα πολύ- για μια πυραμίδα (ειδικά τη Μεγάλη Πυραμίδα), μια πρακτική που ήταν κοινή στα τέλη του 19ου αιώνα.

Η «Πυραμιδοΐτιδα» είναι συνήθως ενας “ερασιτέχνης”, με την καλύτερη έννοια της λέξης, που πιστεύει, συχνά θεωρούν δικαίως, ότι έχουν κάνει μια ανακάλυψη. Προσπαθούν να κάνουν τους αρχαιολόγους να ενδιαφερθούν, αλλά αυτό λειτουργεί σπάνια.

Ως εκ τούτου , συχνά αρχίζουν να διατυπώνουν πιο ισχυρές αξιώσεις, ή θεωρίες, με την ελπίδα ότι κάποιοι άνθρωποι θα ακούσουν, και σε μια μάλλον μάταιη ελπίδα ότι οι αρχαιολόγοι τώρα θα πρέπει οπωσδήποτε να τους λάβουν υπόψη. Στη συνέχεια, συχνά, οι αρχαιολόγοι εξακολουθούν να μην συμμετέχουν.

Conspiracy Feeds (5)

Οι περισσότεροι εξερευνητές, σε οποιαδήποτε τομέα, κάνουν το “δεύτερο βήμα”: υπερβάλλουν λίγο στις αξιώσεις τους, εκθέτοντας τους εαυτούς τους έτσι που κάποιος γίνεται τρωτός. Είναι λυπηρό, και δυστυχώς, λίγα ενδιαφερόμενα μέρη φαίνεται να είναι σε θέση να δείξουν συγχώρεση στην υπερβολή, στη καλύτερη των περιπτώσεων κάνουν μόνο σχόλια.

Το καλύτερο παράδειγμα αυτού είναι ο Sam Osmanagich, ο οποίος είπε κάποτε ότι ενδεχομένως η ηλικία της βοσνιακής “Πυραμίδας του Ήλιου” θα μπορούσε να ήταν 12.000 ετών.

Οι αρχαιολόγοι έχουν εισέλθει σε μια ατέρμονη συζήτηση αν το είπε και χρησιμοποίησε το ίδιο το γεγονός, συζητώντας το ζήτημα της απόδειξης χωρίς να δίδουν καμία προσοχή στην ίδια την πυραμίδα. Είναι χαρακτηριστικό πως το πεδίο της αρχαιολογίας ανακυκλώνει συχνά τις απίστευτες ιστορίες τους, δημιουργεί δολοφονικούς χαρακτήρες που είναι τόσο ηλίθιοι όσο οι «Πυραμιδοΐτιδες» υποτίθεται ότι είναι στις θεωρίες τους …

via

Τι παθαίνει η επίφυση του εγκεφάλου (το τρίτο μάτι) όταν γίνεται χρήση μαριχουάνας?

Ενώ περπατάτε στην Έρημο, βλέπετε έναν Κύβο… Αυτό το Τεστ θα αποκαλύψει ΚΑΤΙ που ούτε εσείς γνωρίζατε για τον εαυτό σας!