in ,

Πατέρας πετάει έξω από το αυτοκίνητο μια κούκλα! Όταν κοιτάζει πίσω στον καθρέφτη το μήνυμα πονάει και προκαλεί συγκίνηση

Αυτή η ιστορία έχει ένα μήνυμα που πρέπει να περάσει σε όλους  και όλοι να το μοιραστούν. Μόνο αγγίζοντας τις καρδιές των ανθρώπων θα είμαστε σε θέση να πετύχουμε μια πραγματική αλλαγή. Αυτό ακριβώς κάνει το παρακάτω βίντεο.

Η πρώτη εντύπωση που σου δίνει το βίντεο είναι πώς τίποτα δε θα συμβεί. Αλλά όταν βλέπεις το τέλος και καταλαβαίνεις το μήνυμα, δύσκολα συγκρατείς τα δάκρυα.

Στην αρχή, νομίζεις πως πρόκειται για την κόρη του πατέρα από κάποια προηγούμενη σχέση, η οποία δεν κατάφερε να ενταχθεί ομαλά  με τη νέα οικογένεια από ένα σημείο και μετά. Φαντάζει παράλογο βλέποντας τον πατέρα να εγκαταλείπει την κόρη του στο δάσος. Όταν συνειδητοποιείς ότι το βίντεο είναι αλληγορικό και πως στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα σκύλο που  έχει εγκαταλειφθεί, το μήνυμα εξακολουθεί να πονάει και να συγκινεί

Τα ζώα είναι ζωντανά πλάσματα με το δικαίωμα να αγαπηθούν και να γίνονται σεβαστά. Αυτοί είναι οι φίλοι μας και τα μέλη της οικογένειας μας. Ακόμα κι αν γίνονται βρώμικα η και απαιτητικά από καιρό σε καιρό δεν αξίζουν να εγκαταλειφθούν απλώς και μόνο κάποτε κάνατε μια βιαστική απόφαση.

Δυστυχώς, πολλά από αυτά έχουν εγκαταλειφθεί και πολλά  αντιμετωπίζουν τον πόνο και τη δυστυχία αν επιβιώσουν. Σύμφωνα με dosomething.org, περίπου 2,7 εκατομμύρια σκύλοι και γάτες θανατώνονται κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, διότι τα καταφύγια πάσχουν από υπερπληθυσμό και δεν υπάρχουν αρκετά σπίτια για να τα υιοθετήσουν.

ΠΗΓΗ

10 τρόφιμα που θα σας «βάλουν» μυαλό!

Έτσι τα παιδιά σας θα μάθουν πολλαπλασιασμό χωρίς παπαγαλία