in

Ποια ζώδια γίνονται οι καλύτεροι σύζυγοι;

Ίσως και εσύ, όπως όλες οι γυναίκες λίγο- πολύ, έχεις ονειρευτεί τον ιδανικό και τέλειο σύζυγο, κάτι που μπορεί να σου φαίνεται μεν άπιαστο όνειρο, αλλά ευτυχώς για σένα το astrology.gr είναι εδώ για να σε βοηθήσει στην αστρολογική διάγνωση.
Το ζώδιο του υποψήφιου συζύγου, είναι ένας από τους βασικούς δείκτες, που μπορούν να σε βοηθήσουν να καταλάβεις σε τι είδους σύντροφο θα εξελιχθεί το… αντικείμενο του πόθου σου.
Ας δούμε, λοιπόν, τα 12 είδη συζύγων:

Ο σύζυγος Κριός
Έκανες διάνα, γιατί έχεις 2 σε 1, τόσο έναν ιππότη με αστραφτερή πανοπλία όσο και έναν απαιτητικό εραστή. Άνδρας με Α κεφαλαίο και τύπος πολύ φιλόδοξος, παρορμητικός και επιθετικός. Σε προειδοποιώ είναι ο τύπος όλα-ή- τίποτα – και είτε θα είναι εξ ολοκλήρου με εσένα ή εντελώς αλλού.

Ο σύζυγος Ταύρος
Πρόκειται για κουβαλητή ή τουλάχιστον το δουλεύει καλά το “θέμα”. Ένα έχω να σου πω: αγαπά την ιδέα του να είναι παντρεμένος. Γράψε επίσης στα συν του ότι είναι αξιόπιστος, πρακτικός, υπομονετικός και αποφασισμένος. Μας το χαλά λίγο η ξεροκεφαλιά του, αλλά οκ, το παρακάμπτουμε!

Ο σύζυγος Δίδυμος
Ανήσυχο πνεύμα, στοιχηματίζω ότι δύσκολα παντρεύεται νέος! Άλλωστε ο κατάλογος των απαιτήσεων είναι πολύ μεγάλος για να τον ικανοποιήσει μία μέση θνητή. Αν τον καπαρώσεις, μπράβο σου!

Ο σύζυγος Καρκίνος
Καλά εδώ μιλάμε για μαμά με παντελόνια. Να σε προειδοποιήσω ότι είτε θα λατρεύει τη μητέρα του ή θα θέλει να είσαι σαν αύτην. Είναι από τους άνδρες που μένουν στο σπίτι μέχρι τα 40 ή παντρεύεται νέος και μπαίνει στην διαδικασία αναπαραγωγής αμέσως.

Ο σύζυγος Λέων
Ε, τι να πω για αυτόν τον θεϊκό τύπο που έχει μια προσωπικότητα που θα μπορούσε να λιώσει παγετώνες; Στις κοινωνικές εκδηλώσεις, είναι ο τύπος που γύρω του γίνεται συνωστισμός. Στο σπίτι, όμως, σε παρακαλώ μην τον τσαντίσεις, γιατί η λάμψη του θα εξαφανιστεί τη στιγμή που θα αισθανθεί αδικημένος. Άχου το μωρέ, το καημένο!

Ο σύζυγος Παρθένος
Μιλάμε ο τέλειος άνθρωπος, εφ’ όσον μπορείς να χειριστείς τις περιστασιακές στιγμές της καλοπροαίρετης (;) κριτικής του. Όταν είναι ερωτευμένος όμως, δεν υπάρχει κανείς σαν αυτόν. Και αν χρειαστείς βοήθεια, πίστεψε με, κανείς στον πλανήτη δεν θα μπορούσε να είναι πιο υποστηρικτικός.

Ο σύζυγος Ζυγός
Μόλις αυτός ο άνδρας μάθει τι σημαίνει να δεσμεύεται, θα γίνει ένας φανταστικός σύντροφος. Θα βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού (ή θα προσλάβει μια υπηρέτρια), θα φέρει λουλούδια και θα θυμάται όλες τις σημαντικές επετείους. Υπάρχει μόνο ένα πράγμα: πρέπει, ανά πάσα στιγμή, να περιβάλλεται από ομορφιά κι αυτό περιλαμβάνει και τη γυναίκα του. Εγώ σε προειδοποίησα!

Ο σύζυγος Σκορπιός
Την έκατσες! Γιατί είναι ένα από τους πιο πολύπλοκους στο ζωδιακό κύκλο. Μην περιμένεις ποτέ να τον κατανοήσεις πλήρως ή να τον ελέγξεις. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις κατά τη γνώμη μου, είναι να τον αγαπάς με το ίδιο πάθος που νιώθει για εσένα.

Ο σύζυγος Τοξότης
Εντάξει, ο κλασικός τυχοδιώκτης, που αναλώνεται σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Θα δώσει υποσχέσεις που δεν θα κρατήσει, θα επεκτείνει τις υποσχέσεις του, τις οποίες μετά θα ξεχάσει, αλλά να μωρέ, η γοητεία και ο ενθουσιασμός του τον κάνουν τόσο ακαταμάχητο, που θα τον αγαπήσεις και με τα άσχημά του.

Ο σύζυγος Αιγόκερως
Τι διαμάντι! Στην πραγματικότητα, αν ψάχνεις για έναν μπαμπά, θα είναι στην ευχάριστη θέση να σε καλύψει. Αυτός είναι ο τύπος που η μητέρα σου θέλει να παντρευτείς. Γιατί; Γιατί είναι φιλόδοξος, συντηρητικός, υπεύθυνος και πάντα με καλούς τρόπους.

Ο σύζυγος Υδροχόος
Αν θέλεις πραγματικά αυτόν τον τύπο, άκουσέ με: Θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι έχεις ξεπεράσει όλες τις ζήλιες και τις ανασφάλειές σου και είσαι έτοιμη για μια ώριμη σχέση. Απλό!

Ο σύζυγος Ιχθύς
Eίναι ο τύπος στον οποίο μπορείς να βασιστείς εάν είσαι γυναίκα καριέρας: Θα μείνει άνετα και χωρίς διαμαρτυρίες να φροντίσει το σhttp://www.astrology.grπίτι και τα παιδιά…

ΠΗΓΗ

Αυτογνωσία μέσα από τον γραφικό σου χαρακτήρα

Πόσο ανεπτυγμένη είναι η διαίσθησή σου?Κάνε το τέστ!