in

Αν δεις κάποιον με σκουλαρίκι σε αυτό το σημείο, δες τι μπορεί να σημαίνει!

Εάν πάσχετε από συνεχείς πονοκεφάλους ή ημικρανίες, ξέρετε πόσο άθλια μπορούν να κάνουν τη ζωή σας.

Ωστόσο, υπάρχει ελπίδα για εσάς, εφόσον δεν σας τρομάζει ένα μηχάνημα piercing.

Η θεραπεία είναι σίγουρα απροσδόκητη, και επίσης, αρκετά μοντέρνα. Πολλοί πάσχοντες από ημικρανία έχουν διαπιστώσει ότι ο πόνος τους μειώθηκε μετά από μια τρύπα στα αυτιά.

ααα2

Ένα μηχάνημα piercing τοποθετείται στην εσωτερική πτυχή του χόνδρου των αυτιών και πολλοί ειδικοί και ασθενείς το κατατάσσουν στην ίδια κατηγορία με τον βελονισμό καθώς με στόχο ένα ορισμένο σημείο πίεσης στο σώμα, ανακουφίζει από τον πόνο και τη δυσφορία

Ο βελονισμός είναι μια πρακτική διέγερσης των νεύρων κάτω από το δέρμα και το μυϊκό ιστό. Αυτό αναγκάζει το σώμα να απελευθερώσει ενδορφίνες, οι οποίες στην συνέχεια μειώνουν τον πόνο του ασθενούς.

ααα

Παρόλο που δεν ήταν ιατρικώς επιβεβαιωμένο το piercing πραγματικά ανακουφίζει από ημικρανίες και πολλοί ειδικοί και γιατροί έχουν υποστηρίξει αυτή την πιθανότητα, συμπεριλαμβανομένου του Δρ Cohn, ο οποίος έγραψε στο blog του:

Πρόσφατα, μερικοί άνθρωποι που έκαναν τρύπα έχουν συμπτωματικά δει βελτίωση με τις ημικρανίες τους. Δεν είναι γενικό, και δεν έχει μελετηθεί επισήμως. Εάν σε κάποιον αρέσει το piercing και υποφέρει από συχνούς πονοκεφάλους, θα μπορούσε να σκεφτεί να κάνει μια τρύπα σε αυτό το σημείο.

Κοστίζει ελάχιστα και μπορεί να είναι μια πολύ οικονομική εναλλακτική θεραπεία

Η ζωή με ημικρανίες μπορεί να έχει πολλές αρνητικές επιπτώσεις και πολύ συχνά οι άνθρωποι ψάχνουν απελπιστικά για μια λύση. Έτσι, το γεγονός ότι η θεραπεία θα μπορούσε να έρθει με τη μορφή κάτι τόσο απλού όσο ένα τρύπημα αυτιών, πραγματικά αξίζει μια επίσκεψη στο σαλόνι του ενός ειδικού για piercing.

Προσέξτε μόνο να είναι επαγγελματίας. Γιατί αν πετύχετε σε κάποιον που δεν εφαρμόζει τους απαιτούμενους κανόνες υγιεινής, υπάρχει κίνδυνος να φύγετε από εκεί μέσα με περισσότερα προβλήματα από όσα μπήκατε 

via

Το πράσινο τσάι χαρίζει πολλά χρόνια ζωής σύμφωνα με έρευνα!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Να τι κρύβουν στην πραγματικότητα οι χρωματιστές γραμμές της οδοντόκρεμας?