in

Ρώσος γιατρός αποκαλύπτει πως μπορείς να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου σύστημα μέσα σε 15 δευτερόλεπτα!Δείτε πως..

Ένας από τους πιο διάσημους Μοσχοβίτες γιατρούς, ο   Sergei Bubnovskiy πρόσφατα αποκάλυψε μία καινοτόμα μέθοδο σύμφωνα με την οποία μπορείς να ενισχύσεις σημαντικά το ανοσοποιητικό σου σύστημα εύκολα αλλά κυρίως πάρα πολύ γρήγορα.

Σύμφωνα με τον Sergei λοιπόν, αν βυθίσεις τα πόδια σου σε μία λεκάνη με παγωμένο νερό αμέσως μόλις γυρίζεις σπίτι στο τέλος της ημέρας αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την άμεση ενίσχυση του ανοσοποιητικού σου συστήματος και της άμυνας του οργανισμού σου.

Για την ακρίβεια μία παρόμοια ιατρική έρευνα έχει δείξει στο παρελθόν πως το κρύο ντουζ στο τέλος της ημέρας μπορεί να αυξήσει δραστικά των αριθμό των λευκών αιμοσφαιρίων του αίματος.

Αυτό συμβαίνει καθώς το σώμα προσπαθεί να ζεσταθεί με αποτέλεσμα να επιταχύνεται ο μεταβολικός ρυθμός και το ανοσοποιητικό σύστημα να ενεργοποιείται άμεσα και ως επακόλουθο τα λευκά αιμοσφαίρια να αυξάνονται δραστικά.

Ο γιατρός Sergei αναφέρει πως από τα πόδια ξεκινάνε όλα οπότε ότι καλύτερο έχεις να κάνεις στο τέλος της ημέρας είναι ένα παγωμένο ποδόλουτρο. Γέμισε μία λεκάνη με όσα περισσότερα παγάκια γίνεται και βύθισε τα πόδια σου για τουλάχιστον 15 δευτερόλεπτα! Θα σε ανακουφίσει, θα σε χαλαρώσει, θα διώξει τη συσσωρευμένη κούραση και το κυριότερο, θα ενισχύσει την σημαντικότερη γραμμή της άμυνας του οργανισμού σου λέει ο Bubnovskiy.

Δοκιμάστε το και δείτε τα αποτελέσματα

Όλα είναι στην παλάμη σας. Πιέστε αυτά τα σημεία για να σταματήσετε κάθε είδους πόνο.

«Γυμναστική» για τον εγκέφαλο -25 καθημερινές συνήθειες που κάνουν τον άνθρωπο πιο έξυπνο