in

Ρώσος επιστήμονας φωτογραφίζει την ψυχή τη στιγμή του θανάτου – Δείτε τη μαγική φωτογραφία!

Ρώσος επιστήμονας φωτογραφίζει την ψυχή τη στιγμή του θανάτου – Δείτε τη μαγική φωτογραφία!
Η χρονική στιγμή της αστρικής απενσάρκωσης, κατά την οποία το πνεύμα αφήνει το σώμα, έχει συλληφθεί από τον Ρώσο επιστήμονα Konstantin Korotkov, ο οποίος φωτογράφησε ένα πρόσωπο κατά τη στιγμή του θανάτου του με μια βιοηλεκτρογραφική κάμερα.

Φωτογραφία: Oscar Burriel
emiΗ εικόνα που λήφθηκε με τη μέθοδο της απεικόνισης εκκενώσεως αερίου, μια προηγμένη τεχνική της φωτογράφησης Kirlian, και απεικονίζει σε μπλε χρώμα την δύναμη της ζωής του ατόμου που εγκαταλείπει το σώμα σταδιακά.

soul-leaving-bodyΣύμφωνα με τον Korotkov, ο ομφαλός και το κεφάλι είναι τα μέρη που πρώτα χάνουν την δύναμη της ζωής (η οποία ενδεχομένως είναι η ψυχή) ενώ η βουβωνική χώρα και η καρδιά είναι οι τελευταίες περιοχές που το πνεύμα εγκαταλείπει προς τον χώρο του απείρου.

Σε άλλες περιπτώσεις, σύμφωνα με τον Korotkov: στις “ψυχές” των ανθρώπων που πεθαίνουν βίαια και απροσδόκητα, εκδηλώνεται συνήθως μια κατάσταση σύγχυσης στις “ρυθμίσεις” της δύναμης, οπότε επιστρέφει στο σώμα, κατά τις ημέρες που ακολουθούν το θάνατό του. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε πλεόνασμα αχρησιμοποίητης ενέργειας.

Konstantin Korotkov
1431519012-ca542c38f7fd4bf30578a378c09aaf12 1431519646-5d776d77c131e491a3a73a066e0a1ee3Η τεχνική που αναπτύχθηκε από τον Korotkov, ο οποίος είναι διευθυντής του Ινστιτούτου Ερευνών Φυσικής Αγωγής, της Αγίας Πετρούπολης, έχει εγκριθεί ως ιατρική τεχνολογία από το Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας και χρησιμοποιείται από περισσότερους από 300 γιατρούς του κόσμου για το άγχος και την παρακολούθηση της προόδου των ασθενών που υποβάλλονται σε θεραπεία για ασθένειες όπως ο καρκίνος.

Ο Korotkov λέει πως η τεχνική της απεικόνισης της ενέργειας θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να παρακολουθήσει όλα τα είδη των βιοφυσικών ανισορροπιών και να διαγνώσει σε πραγματικό χρόνο, αλλά και για να δείξει αν ένα άτομο έχει ή δεν έχει ψυχικές δυνάμεις, οπότε είναι μια απάτη.

Αυτή η τεχνική, η οποία λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο και ενισχύει τη διεγερμένη ακτινοβολία από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, είναι μια πιο προηγμένη έκδοση της τεχνολογίας που αναπτύχθηκε για τη καταγραφή της αύρας από τον Semyon Kirlian.

Οι παρατηρήσεις του Korotkov επιβεβαιώνουν, όπως προτάθηκε από τον Kirili, ότι «το εξαναγκασμένο ηλεκτρο-φωτονικό φως γύρω από τις άκρες των δακτύλων του ανθρώπου περιέχει συνεκτική αλλά ολοκληρωμένη την κατάσταση ενός ατόμου, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.”

ΠΗΓΗ

Το ψυχολογικό τεστ των χρωμάτων που αποκαλύπτει στοιχεία της προσωπικότητας όποιου το κάνει!

Η επιστήμη πίσω από το νόμο της έλξης και τη Δύναμη των συναισθημάτων μας: Τα τρία πειράματα