in , ,

Σκάρλετ Γιόχανσον: Δεν είναι φυσιολογικό να είσαι Μονογαμικός

Η διάσημη ηθοποιός μετά το δεύτερο διαζύγιό της εξέφρασε την άποψή της για τις σχέσεις και τον γάμο, τον οποίο θωρεί μεγάλη ευθύνη

Το πρόσφατο διαζύγιό της με τον Ρομέν Ντοριάκ δεν φαίνεται να στοίχισε και πολύ στην σούπερ σταρ Σκάρλετ Γιόχανσον η οποία δεν δίστασε να δηλώσει στο Playboy Μαρτίου ότι η μονογαμία δεν είναι φυσιολογική.

«Νομίζω ότι η ιδέα του γάμου είναι πολύ ρομαντική, είναι πανέμορφη και το να την κάνεις πράξη είναι πολύ ωραίο πράγμα. Δεν πιστεύω όμως ότι είναι φυσικό να είναι κανείς μονογαμικός. Μπορεί να επικριθώ γι’ αυτό, αλλά θεωρώ ότι ο γάμος θέλει πολλή δουλειά. Και το γεγονός ότι χρειάζεται τόση δουλειά για τόσους πολλούς ανθρώπους, αυτό το γεγονός από μόνο του αποδεικνύει ότι δεν είναι φυσικό» τόνισε η Σκάρλετ, η οποία πήρε το δεύτερο διαζύγιο της, καθώς είχε προηγηθεί αυτό με τον επίσης ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς το 2011.

Ο γάμος για την Σκάρλετ Γιόχανσον όμως δεν απαιτεί μόνο δουλειά, αλλά είναι και ένα είδος δεσμευτικού συμβολαίου, όπως τονίζει με βάση τις σχέσεις φίλων της: «Το να είσαι παντρεμένος δεν είναι το ίδιο με το να έχεις απλά σχέση και όποιος πει το αντίθετο, λέει ψέματα. Έχω φίλους που είναι μαζί 10 χρόνια και μετά αποφάσισαν να παντρευτούν. Οταν τους ρωτάω μετά από τον γάμο αν κάτι είναι διαφορετικό, απαντούν πάντα ναι. Είναι μια όμορφη ευθύνη, αλλά είναι ευθύνη».

Μπορεί ο γάμος της Γιόχανσον τον Ιανουάριο από τον Γάλλο δημοσιογράφο Ντοριάκ να τελείωσε άδοξα, της άφησε όμως κάτι πολύτιμο, μία κόρη που είναι πλέον δύο ετών.

via 

14 πράγματα που μόνο ένα μοναχοπαίδι καταλαβαίνει

9 πράγματα που μας διδάσκουν τα σκυλιά για τη ζωή & την αγάπη