in ,

Τη στιγμή που το πλήρωμα του πλοίου κατάλαβε τι ήταν αυτό που έβλεπε μπροστά του, ήταν σχεδόν πολύ αργά να ξεφύγουν ζωντανοί!

Μπορεί να μην το καταλαβαίνουμε με τα ίδια μας τα μάτια αλλά η γη ακόμα και σήμερα συνεχώς αλλάζει, κάποιες φορές με πολύ αργούς ρυθμούς αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που αλλάζει πολύ πολύ γρήγορα!

Έτσι και το πλήρωμα του πλοίου Maiken ενώ έπλεε αμέριμνο στο Νότιο Ειρηνικό ξαφνικά συνάντησε μία δυσμορφία στο χρώμα του νερού. Για αυτό και πλησίασε κοντά στο περίεργο αυτό φαινόμενο για να το επιθεωρήσει! Όμως όταν έφτασε αρκετά κοντά ήταν σχεδόν πολύ αργά για την επιστροφή..

Το πλήρωμα είδε αυτήν την ασυνήθιστη σκιά στο νερό 

Όσο πλησίαζαν διαπίστωσαν ότι μία στρώση χώματος επέπλεε στην επιφάνεια του νερού. 

Από κοντά φαινόταν σαν μία παραλία στη μέση του ωκεανού

 

Διέσχισαν την στρώση αυτή για να εξετάσουν τι ήταν αυτό που την προκάλεσε

Ξαφνικά ένιωσαν ένα υποβρύχιο τράνταγμα και είδαν καπνούς να βγαίνουν μέσα από τη θάλασσα  

Καθώς πλησίασαν και άλλο συνειδητοποίησαν πως επρόκειτο για ένα υποβρύχιο ηφαίστειο που εκείνη τη στιγμή ήταν ενεργό σε κατάσταση έκρηξης 

Καθώς η ατμόσφαιρα καθάρισε από τους καπνούς κατάλαβαν πως μόλις είχαν γίνει μάρτυρες της δημιουργίας ενός ηφαιστιογενούς νησιού

Έβλεπαν ξηρά και λόφους που μόλις είχαν δημιουργηθεί στη μέση του πουθενά

Πολύ τυχερό το πλήρωμα καθώς κατάφερε να γίνει αυτόπτης μάρτυρας αυτού του σπάνιου φαινομένου και επειδή γλίτωσε η ζωή τους καθώς αν έφταναν πιο κοντά το καυτό και τοξικό νερό θα μπορούσε εύκολα να τρυπήσει και να βυθίσει το πλοίο τους..

9 τρόποι που αντιμετωπίζουν τους τοξικούς ανθρώπους οι έξυπνοι άνθρωποι

Προφητεία 72 ετών: Η γη θα σαρωθεί από ασυνήθιστα υπερκύματα κοσμικού ηλεκτρισμού