in ,

Τι αρνείται πεισματικά να παραδεχτεί το κάθε ζώδιο στον εαυτό του

Υπάρχουν πολλά πράγματα μέσα μας τα οποία η αλήθεια είναι πως δύσκολα αντιμετωπίζονται!Πολλά από αυτά λοιπόν τα τοποθετούμε στις σκονισμένες γωνίες του μυαλού μας και τα ξεχνάμε εκεί χωρίς να τα σκεφτόμαστε..

Είναι καλό παρόλα αυτά να συλλογιζόμαστε όλα αυτά τα στοιχεία που μας δυσκολεύουν και σπάνια

τα παραδεχόμαστε στους εαυτούς μας.. Με αυτόν τον τρόπο ωριμάζουμε πνευματικά και συνειδησιακά!

Όσον αφορά τα ζώδια και το ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που κατέχει το κάθε ζώδιο, αυτά είναι τα στοιχεία τα οποία αρνείται να παραδεχτεί πεισματικά το καθένα ξεχωριστά..

Κριός

Ο κριός δεν παραδέχεται ότι αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να μπορέσει να μείνει συγκεντρωμένος αλλά και να βλέπει τα πράγματα μέχρι το βάθος και ως το τέλος..Συνήθως άνθρωποι βασίζονται σε έναν κριό και η ανικανότητα του να βλέπει τα πράγματα ως το τέλος τον φοβίζει καθώς πιστεύει πως χάνεται το κύρος του σε αυτούς που τον ακολουθούν!

Ταύρος

Δεν παραδέχεται ποτέ το λάθος του ένας ταύρος ακόμα και αν ξέρει πως έκανε λάθος κάπου.Αυτό συνήθως εξοργίζει τους ανθρώπους γύρω του..

Αυτή η συμπεριφορά περηφάνιας του ταύρου μπορεί να απωθήσει μερικούς ανθρώπους ακόμα και αυτούς που αγαπάει αλλά και τον αγαπούν.

Δίδυμος

Το ζώδιο που δύσκολα κρατάει τις υποσχέσεις του δεν παραδέχεται το γεγονός ότι δεν τις τηρεί!Ένας δίδυμος απλά θα πει αυτά που θέλει να ακούσει ο άλλος αλλά δύσκολα θα τα ακολουθήσει κιόλας..και αυτό είναι κάτι που δεν το παραδέχεται!

Καρκίνος

Ο καρκίνος συνήθως συμπεριφέρεται σαν σκληρή πέτρα αλλά κατά βάθος είναι μαλακός σαν βούτυρο και πολύ ευαίσθητος. Αυτό λοιπόν είναι μία ιδιότητα που δύσκολα παραδέχεται στον εαυτό του. Για αυτό όταν πληγώνεται η θα το κρατήσει μέσα του η θα αρχίσει να πετάει πράγματα σε αυτόν που τον πρόσβαλε για το παραμικρό! Είναι καλό να βρει μία μέση λύση όταν πληγώνεται από κάποιον και κυρίως να συζητάει τις διαφορές του με ανθρώπους που τον πλήγωσαν για κάποιο λόγο.

Λέων

Το λιοντάρι φοβάται μήπως κάποιος άλλος είναι καλύτερος από αυτόν. Και αν βέβαια βρεθεί κάποιος καλύτερος το λιοντάρι δεν πρόκειται να το παραδεχτεί για κανένα λόγο! Κάτι θα βρει για ψεγάδι στην εικόνα του άλλου καθώς και θα σαμποτάρει τη συμπεριφορά του ώστε να μη κλέψει τη βασιλικά λιονταρίσια λάμψη του.

Παρθένος

Η εμμονή του στο τέλειο και η συμπεριφορά της αυταρέσκειας ενός παρθένου συνήθως προκαλεί τριβές με τους ανθρώπους γύρω του.Γενικά δεν παραδέχεται πως η τελειομανεία του μπορεί να ενοχλεί πολλές φορές τους άλλου και πως ίσως ο παρθένος να είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας που νομίζει ότι είναι..

Ζυγός

Μερικές φορές ο ζυγός απλά χρειάζεται βοήθεια.. Και αυτό είναι κάτι που σπάνια παραδέχεται ακόμα και στον ίδιο του τον εαυτό.Ζήτα βοήθεια Ζυγέ δεν είναι κακό..και θα δεις ότι οι άνθρωποι που σε αγαπάνε θα ορμήσουν πάνω σου για να σου προσφέρουν τη βοήθεια αυτή..

Σκορπιός

Ο σκορπιός πολλές φορές φέρεται σκληρά και άκαρδα στις διαπροσωπικές του σχέσεις.Πολλές φορές ο σκορπιός παριστάνει πως δεν τον νοιάζει για μία σχέση του με έναν άνθρωπο αλλά κατά βάθος τον νοιάζει και μάλιστα πολύ.Και ακριβώς αυτό είναι κάτι που δύσκολα και πεισματικά δεν παραδέχεται..

Τοξότης

Ο τοξότης δικαιολογεί και συγχωρεί τους άλλους ανθρώπους με απίστευτη ευκολία..Δεν το παραδέχεται όμως αυτό και πολλές φορές οι άλλοι τον παίρνουν ως δεδομένο και του συμπεριφέρονται σαν θύμα..Αγαπητέ τοξότη μάθε να φιλτράρεις σε ποιους ανθρώπους αξίζει να δίνεις την απέραντη καλοσύνη σου και σε ποιους όχι..

Αιγόκερως 

Ένας αιγόκερος ποτέ δεν παραδέχεται όταν έχει τις μαύρες του και νιώθει μοναξιά. Από την μία αυτό είναι καλό σύμφωνα με τη λογική του, από την άλλη όμως δεν είναι λάθος να ζητήσει την προσοχή των ανθρώπων όταν νιώθει μόνος και δυσαρεστημένος.

Υδροχόος 

Ο υδροχόος πιστεύει πως είνια το θύμα όταν κάνει κακές επιλογές και δεν παραδέχεται ποτέ όταν έχει μετανιώσει για κάτι. Δεν είναι κακό να κάνεις λάθος επιλογές και να μετανιώνεις καθώς έτσι ωριμάζεις.

Ιχθύς 

Ένα ψαράκι ποτέ δεν θα αναλάβει την ευθύνη όταν κάτι πάει στραβά στη ζωή του. Αν για παράδειγμα χάσει την δουλειά του, χωρίσει ή απομακρύνει ένα φίλο, πάντα φταίνε οι άλλοι και ποτέ αυτός. Παραδέξου το σφάλμα σου ιχθύ και ίσως έτσι σώσεις κάτι που πάει να χαλάσει.

Βοηθήστε το mymind.gr να αυξήσει τις δονήσεις του και μοιραστείτε αυτό το άρθρο και το βίντεο με την οικογένεια και τους αγαπημένους ανθρώπους.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ: Η Απαγορευμένη εκπαίδευση

Γρύπας. Το τέρας κατά της μαγείας και της συκοφαντίας. «Έζησε» στη Μινωική Κρήτη και ταξίδεψε στα βάθη της Ανατολής