in ,

Τι είναι η Μαγεία και ποια η δύναμη των λέξεων

Οι λέξεις δεν είναι απλά στοιχεία της ομιλίας ή της γραφής μας, επειδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επηρεάσουν την ενέργεια και μπορούν να την κάνουν να ταξιδεύσει μέχρι το διάστημα. Όταν κάποιος μιλήσει δυνατά, μπορεί να μετατρέψει τα λόγια του σε δονήσεις και να μπορεί αυτό να χρησιμοποιηθεί για να κατευθύνει την ενέργεια σε οποιαδήποτε κατεύθυνση θελήσει. Αυτό είναι ένα από τα πρώτα βήματα για τη δημιουργία λέξεων με μαγικά αποτελέσματα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα γελάνε με την ιδέα πως αυτή η μαγεία των λέξεων είναι πραγματική, αλλά αν μόνο ήξεραν τι είναι πραγματικά μαγεία, δεν θα γελούσαν.

Αυτοί που κινούν τα νήματα των πολιτικών, γνωρίζουν πολύ καλά την γνώση αυτής της (Μαγείας). Πολλοί από αυτούς, πράγματι ασκούν την τέχνη της μαγείας και την δύναμη των λέξεων. Δυστυχώς, τους αρέσει να χρησιμοποιούν την μαγεία των λέξεων για κακούς σκοπούς και αυτός είναι ο λόγος που μερικές φορές αναφέρονται ως Σκοτεινοί Μάγοι.

Ποιος είναι ο ορισμός της μαγείας;

Η λέξη μαγεία προέρχεται από το παλαιό γαλλικό MAGIQUE , Λατινική magicus και ελληνική ΜΑΓΙΚΟΣ . Ένας από τους πρώτους ορισμούς της μαγείας είναι η «τέχνη που μπορούμε να επηρεάζουμε τα γεγονότα και παράγουν θαύματα χρησιμοποιώντας κρυφές φυσικές δυνάμεις.” Στο απλούστερο όρο, είναι η τέχνη της χρήσης των φυσικών δυνάμεων, για να κατευθύνει και να ελέγχει την ενέργεια με αποτέλεσμα να παράγει ένα επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η Μαγεία έχει μια ισχυρή σχέση με την μαγνητική και την ηλεκτρική ενέργεια. Μήπως έχετε παρατηρήσει ότι η λέξη “μαγνητικό” έχει τη λέξη «μαγεία» μέσα σε αυτήν; Βγάλτε το “net” από το “mag-net-ic” και έχετε μείνει με τη λέξη “magic“.

Το πιο ισχυρό πράγμα στο σύμπαν είναι η ενέργεια. Εάν μάθετε πώς να ελέγχετε και να κατευθύνετε την ενέργεια αυτή, θα γίνετε ένας από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στη Γη. Γιατί νομίζετε ότι οι ελεγκτές τις γης (οι σκοτεινοί Μάγοι) είναι τόσο παθιασμένοι με τη μαγεία και την ενέργεια;

Η τέχνη της μαγείας ασκείται συχνά σε συνδυασμό με ορισμένες λέξεις και την ιερή γεωμετρία. Οι τύποι των λέξεων που χρησιμοποιούνται σε μαγικές τελετουργίες είναι οι λέξεις που παράγουν ισχυρό ήχο. Αυτοί οι ηχητικοί τόνοι έχουν ισχυρά δονητικά μοτίβα, τα οποία χρησιμοποιούνται για να κατευθύνουν την ενέργεια για να αξιοποιήσουν την εξουσία τους.

Ο ήχος είναι σε θέση να κατευθύνει την ενέργεια, διότι περιέχει ορισμένα πρότυπα συχνότητας και έχει την δύναμη να προσελκύει την ενέργεια που ρέει με ελεγχόμενο τρόπο.

Επιπλέον, ο ήχος είναι μία από τις φυσικές δυνάμεις που χρησιμοποιείται από την φύση για να δημιουργήσει δομές και ιερές γεωμετρίες, οι οποίες είναι μερικές από τις δομικές μονάδες της ύλης.

Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις πως ο ήχος μπορεί να κατευθύνει την ενέργεια, δείτε το βίντεο παρακάτω.

Cymatics: Συγκροτήθηκε Ιερή Γεωμετρία από τον Ήχο

Το κείμενο έχει καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα.

Τι μπορεί να κάνει ο αριστερόχειρας που δεν μπορούν οι άλλοι;

Αυτός ο άνδρας έχασε 80 κιλά σε λιγότερο απο ένα χρόνο ακολουθώντας αυτά τα 3 βήματα