in

Τι είναι ο Οραματισμός και πως θα σε βοηθήσει?

Η τεχνική του οραματισμού βοηθάει στο να κάνουμε τα όνειρά μας να πραγματοποιηθούν. Όπως είπε ο Walt Disney, “Εάν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς να το κάνεις“, το γεγονός ό,τι μπορείς να δεις καθαρά μέσα στον νου σου τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις ή που θέλεις να βρίσκεσαι, το κάνει ευκολότερο για να το κατορθώσεις.

Όταν γράφετε το νοητικό “σενάριο” και παίζετε αυτό το έργο στην φαντασία σας, το υποσυνείδητό σας πιστεύει πως είναι αληθινό. Το υποσυνείδητο είναι κάτι σαν πρόγραμμα ή συσκευή αναπαραγωγής ταινιών που παίζει τις “ταινίες” που δημιουργούμε με τον συνειδητό νου μας.

Ο οραματισμός είναι το κλειδί για να κάνετε τα πράγματα να συμβαίνουν, διότι το υποσυνείδητο δεν γνωρίζει πως αυτό που οραματίζεστε είναι απλώς η φαντασία σας. Με το που δημιουργήσετε μία ξεκάθαρη νοητική “ταινία”, θα ξεκινήσει να σας καθοδηγεί στο να ζήσετε αυτή την ταινία στην πραγματικότητα και να επιτύχετε τους στόχους σας.

Μέσω του οραματισμού και της δράσης πάνω σε αυτό που οραματίζεστε, μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας να έχετε αυτά που επιθυμείτε πιο πολύ.

Πως μπορείτε να αυξήσετε την ικανότητα οραματισμού;

Το βίντεο “Οραματισμός” είναι σχεδιασμένο να ενισχύσει την ικανότητά σας να οραματίζεστε τους στόχους σας με περισσότερη διαύγεια και να δημιουργείτε νοερά το μέλλον σας με ακρίβεια και σαφήνεια.

Καθώς θα ταξιδεύετε στο διάστημα, υποσυνείδητα οπτικά και ακουστικά μηνύματα θα σας κάνους να είστε σε θέση να οραματίζεστε την ιδανική ζωή σας, ώστε να αναπλάσσετε την πραγματικότητά σας.

Το βίντεο θα σας βοηθήσει να είστε περισσότερο συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια του οραματισμού, να έχετε ένα ξεκάθαρο εσωτερικό όραμα, να αναλαμβάνετε δράση πάνω σε αυτό που οραματίζεστε και να έχετε την πεποίθηση πως οτιδήποτε φανταστείτε, μπορείτε να το κάνετε. Παρακολουθείστε τη μικρή (lite) έκδοση του βίντεο: ΠΗΓΗ

Σταμάτα.. Σκέψου.. Σεβάσου τους Ανθρώπους που είναι Διαφορετικοί από Εσένα!

Μόνο οι δυνατοί άνθρωποι μπορούν ν’ αγαπούν αληθινά. Και μόνο αυτοί μπορούν να πουν αντίο