in

Όταν ήταν 9 χρονών της έδωσε μια υπόσχεση!Για 20 χρόνια μάζεψε 150 κιλά νομίσματα για να φτάσει η στιγμή που θα ραγίσει η καρδιά της!

Η ιστορία μας αφορά έναν Κινέζο άνδρα τον Λιανγκ και την μεγάλη αγάπη της παιδικής του ηλικίας!

Όταν ο Λιανγκ ήταν εννιά χρονών έδωσε μία υπόσχεση αγάπης στον παιδικό του έρωτα. Της είπε πως όταν μαζέψει αρκετά λεφτά ώστε να μπορέσει να αγοράσει δαχτυλίδι, θα την παντρευόταν. Από τότε ο Λιανγκ άρχισε να μαζεύει ένα ένα τα νομίσματα και να τα φυλάει στην άκρη μέχρι να μαζευτούνε πολλά!

Τα χρόνια πέρασαν άλλα ο Κινέζος άνδρας δεν ξέχασε την υπόσχεση του. Καθημερινά μάζευε με αυτόν τον συμβολικό τρόπο τα νομίσματα. Ακόμα και όταν οι ζωές των δύο χωρίστηκαν σε διαφορετικές πόλεις ο Λιανγκ συνέχισε τη συλλογή!

Μέχρι που 20 χρόνια μετά και αφού είχει μαζέψει το ποσό των 2.000 euro (150 κιλά νομίσματα παρακαλώ) αποφάσισε να αγοράσει το δαχτυλίδι που είχε ονειρευτεί 20 χρόνια πριν. Στη συνέχεια έψαξε και βρήκε την παιδική του αγάπη! Της ανακοίνωσε πως η στιγμή να πραγματοποιηθεί η υπόσχεση που της είχε δώσει έφτασε, δίνοντας το δαχτυλίδι που αγόρασε.

μαν2

Η γυναίκα κατα συγκινημένη με δυσκολία πίστευε όλο αυτό που είχε συμβεί. Έχοντας κερδίσει την καρδιά της με αυτή του την πράξη, δέχτηκε και αποφάσισε να τον παντρευτεί.

Αν σας άγγιξε αυτή η ιστορία ως απόδειξη της αληθινής αγάπης μοιραστείτε την σε όσους θέλετε να υπενθυμίσετε πως η αγάπη υπάρχει και η δύναμή της είναι τεράστια!!!

Joe Dispenza: «Σπάσε τη Συνήθεια να είσαι ο εαυτός σου»

Οι «αναπνευστές» είναι το νέο κίνημα που ζουν χωρίς να τρώνε και να πίνουν. Τρέφονται μόνο με ανάσες